Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zanosna Španjolka

Supruga Ivana Rakitića pozirala u haljini koja je naglasila njezin dekolte: "Kakvo tijelo"

Foto: Instagram
1/5
31.08.2021.
u 21:59

Raquel na Instagramu prati 703 tisuće obožavatelja, a s pratiteljima često podijeli fotografije zajedničkih trenutaka, ali i zavodljivih odjevnih kombinacija.

Supruga nogometaša Ivana Rakitića (33), Raquel Mauri (32) slovi za jednu od najljepših supruga nogometaša, a na svojem Instagram profilu često objavljuje fotografije koje to i dokazuju.

Ovoga puta zanosna Španjolka pozirala je okružena pampasom, a odabrala je kratku haljinu u maslinasto zelenoj nijansi koja je istaknula njezin dekolte.

Fotografija ubrzo skupila preko 19 tisuća lajkova, a dobila je i brojne komplimente na račun izgleda.

"Uvijek lijepa", "Kakva fotografija", "Najljepša", "Kakvo tijelo", samo su neki od komentara, a među prvima joj se javio i suprug koji joj je ostavio emotikone srca.

Raquel na Instagramu prati 703 tisuće obožavatelja, a s pratiteljima često podijeli fotografije zajedničkih trenutaka, ali i zavodljivih odjevnih kombinacija.

Podsjetimo, Ivan Rakitić i Raquel Mauri građanski su se vjenčali 2013.godine, a crkveno vjenčanje održalo se vjenčanje održalo dvije godine kasnije u seviljskoj katedrali. Par živi u Španjolskoj, a uz kćerkicu Altheu roditelji su i djevojčice Adare koja je ovoga svibnja proslavila peti rođendan.

VIDEO Severina potvrdila nagađanja: 'Moje dijete će spavati u svom domu'

Ključne riječi

Komentara 2

ČS
Čuvaj se senjske ruke
22:29 31.08.2021.

Supruga nogometaša!?

DV
Džontra Volta
06:46 01.09.2021.

Da li ima vizit kartu na kojoj piše:"supruga nogometaša Ivana Rakitića"? Ona je kriva kaj Raketa više ne igra za repku zato jer se žalila da premalo vremena provode zajedno i da je bolje da idu zajedno na ljetovanje nego da on provede vrijeme s repkom na EP. To je sponza koja bi ga prva ostavila da nešto krene po krivu, a da Raketa ostane bez love odmah bi otišla onome tko više plati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije