Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Raquel Mauri

Supruga Ivana Rakitića pokazala predivnu sestru, pozirale u istim trapericama!

Foto: Instagram
1/11
04.04.2021.
u 19:45

Pratitelji su odmah reagirali i obasuli lijepe sestre brojnim komplimentima. Mnogi su pisali kako su iste te da su obje prave ljepotice.

Raquel Mauri, supruga nogometnog reprezentativca Ivana Rakitića često na društvenim mrežama dijeli pojedinosti iz obiteljskog života, obavještava pratitelje o njihovim najsretnijim trenucima i pozira u predivnoj odjeći. Ovog je puta oduševila objavom sa starijom sestrom Irene, obje su slično trendi odjevene te nose identične traperice.


Pratitelji su odmah reagirali i obasuli lijepe sestre brojnim komplimentima. Mnogi su pisali kako su iste te da su obje prave ljepotice. Inače, Raquel ima više od 700 tisuća pratitelja, a najčešće tema njezinih objava je uglavnom skladan obiteljski život. Kao zaljubljenica u modu ne propušta ni fotografijama naglasiti kako prati sve trendove, a u njezinom se ormaru nalaze komadi s potpisima najboljih svjetskih dizajnera

Oženio se nogometaš Andrej Kramarić

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije