Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
javile se i poznate Hrvatice

Supruga bivšeg dinamovca u badiću oduzima dah, komentari ne prestaju: 'Ženo, srušit ćeš internet'

Foto: instagram
1/5
06.08.2021.
u 08:00

Za svoje je izdanje dobila samo pohvale i to od brojnih poznatih Hrvatica. Marta Fernandes, Albina Grčić, Leyla Hajrović i Tia Mamić u komentarima su ostavile emotikone vatre, a javila se i supruga Duje Ćalete-Cara, atraktivna Adriana.

Supruga bivšeg igrača Dinama Luisa Ibaneza, Matea Ibanez, ovo ljeto s obitelji je odmarala u Betini na otoku Murteru. Zgodna ekonomistica i majka dvojice dječaka svoje je pratitelje, kojih na Instagramu ima 17 tisuća, počastila atraktivnim izdanjem u pletenom kupaćem kostimu.

Za svoje je izdanje dobila samo pohvale i to od brojnih poznatih Hrvatica. Marta Fernandes, Albina Grčić, Leyla Hajrović i Tia Mamić u komentarima su ostavile emotikone vatre, a javila se i supruga Duje Ćalete-Cara, atraktivna Adriana.

– Hoćemo još – napisala je zanosna Dubrovkinja koja je nedavno izmijenila bračne zavjete s našim nogometnim reprezentativcem, a uskoro bi u njihovu obitelj trebala stići i prinova. 

Da je itekako ponosan na svoju suprugu, otkrio je i sam Luis Ibanez. – Auuuu amor – poručio je nogometaš uz emotikon smajlića sa srcima u očima. 

Foto: Instagram
"Srušit ćeš internet, ženo"; "I šta više reći osim savršena. Predivna... posebna"; "The body", samo su neki od komentara pratitelja. 

Inače, argentinski nogometaš i naša ekonomistica u braku su od 2013. godine. Bračne zavjete prvotno su izmijenili pred matičarem, a dvije godine kasnije održali su i crkveno vjenčanje. U braku su dobili dvojicu sinova – Mathiasa i Thiaga. Zbog Luisove karijere obitelj je nekoliko puta mijenjala adresu, a osim u Zagrebu, jedno su vrijeme živjeli u Turskoj, BiH, a sada žive u Srbiji gdje Ibanez igra za FK Grafičar iz Beograda. 

Foto: Instagram

VIDEO Marko Grubnić otputovao u šoping privatnim avionom

Komentara 10

OK
okvals54
08:08 06.08.2021.

Poznate Hrvatice?Da,poznate Profesionalke.

DU
Deleted user
08:15 06.08.2021.

Ma kaj srušit internet, već je srušen hahaha

Avatar yumamic
yumamic
09:10 06.08.2021.

Jer se u današnje doba interneta inače ne može naći golotinja. Pa eto, svi padaju u nesvijest kad vide ovu sponzu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije