Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obožava luksuz

Supruga bivšeg Dinamovca iz rodilišta izašla s torbicom vrijednom 100.000 kn

Foto: Instagram
1/8
21.08.2020.
u 09:20

Novim članom u obitelj pohvalila se na društvenim mrežama gdje inače često dijeli trenutke iz privatnog života, a njezinim pratiteljima za oko je zapela fotografija izlaska iz rodilišta na kojoj Marta pozira sa sinovima i majkom, ali i narančastom Birkin torbicom.

Marta Fernandes, supruga bivšeg Dinamovca Juniora Fernandesa, protekle je subote u jednoj privatnoj zagrebačkoj poliklinici na svijet donijela sina Adriana Matiasa s kojim je napokon stigla kući.

1/3

Novim članom u obitelj pohvalila se na društvenim mrežama gdje inače često dijeli trenutke iz privatnog života, a njezinim pratiteljima za oko je zapela fotografija izlaska iz rodilišta na kojoj Marta pozira sa sinovima i majkom, ali i narančastom Birkin torbicom vrijednom oko 100.000 kn.

- Napokon idemo doma. Osjećam se blagoslovljeno - napisala je poznata ljubiteljica skupih krpica u opisu fotografije. Koliko voli luksuz dokazuje i Versace dekica s kojim je prekrila tek rođenog sina pri izlasku iz rodilišta. Inače, Marta sa suprugom Juniorom ima i 2-godišnjeg sina Matea koji je baš kao i njegovi roditelji od glave do pete u dizajnerskim komadima.

Foto: Instagram screenshot

Ključne riječi

Komentara 20

NT
ntblzg
10:34 21.08.2020.

Kako vas nije sram Večernji list! Gade mi se ovakvi clanci. Sto je najgore i sebe ponižavate ovakvim napisima. U ovoj državi ima puno divnih ljudi koji i zbog vas ne mogu doći do izražaja.

DU
Deleted user
09:37 21.08.2020.

Pametna investicija. Samo da autor članka u skorijoj budućnosti ne piše kako nam sportaši kopaju po smeću.

BO
bolnaistina
10:28 21.08.2020.

I?Žalosno čime se bave novinari. Bilo bi bolje da pronalaze mlade i uspješne poduzetne osobe u hrvatskoj, za bolju hrvatsku, ovako spadate u pravi žuti tisak u e obliku. Žalosno i jadno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije