Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Omiljeni brend

Supruga bivšeg Dinamovca voli dizajnerske stvari, pozirala je u kućnom ogrtaču od 3000 kn

Foto: Instagram
1/6
24.08.2020.
u 17:35

Prije nekoliko dana Marta Fernandes izašla je iz rodilišta i tada je nosila Birkin torbu vrijednu 100 tisuća kuna.

Marta Fernandes sa sinom Adrianom Matiasom prije pet dana stigla je kući svojim dečkima, suprugu bivšem Dinamovcu Junioru Fernandesu i njihovom starijem sinu Mateu. Junior i Marta vole dizajnerske stvari pa su tako svi odmah primijetili kako je Marta iz rodilišta izašla s narančastom Birkin torbicom vrijednom oko 100.000 kn.

Birkin torba predmet je žudnje mnogih žena, a svaka trendseterica trudi se imati barem jedno torbu ovog brenda za koju postoji i lista čekanja. I najmlađi članovi obitelji Fernandes najčešće nose odjeću poznatih modnih brendova, pa ja tako i tek nekoliko dana star Adrian iz rodilišta izašao pokriven Versace dekicom. Versace je očito omiljeni brend Marte Fernandes jer je objavila i novu fotografiju sa sinovima kod kuće i na toj fotografiji nosi Versace ogrtač, a na nogama ima papuče s istim potpisom. Ogrtač koji Marta nosi ima cijenu 3000 kuna, a njezina papuče koštaju oko 700 kuna.

Foto: Instagram/Wanda Nara

- Moj san se ostvario - napisala je Marta uz fotografiju na kojoj u naručju drži mlađeg sina, a pored nje stoji stariji sin Mateo. Da voli modne kuće Versace i Chanel najbolje ilustrira fotografija na kojoj je u spomenutom ogrtaču, jer je na toj fotki iza nje plakat sa znakom Chanel, a na komodi se nalazi nekoliko knjiga o ovom brendu.

Ključne riječi

Komentara 5

PU
Pukovnik
18:05 24.08.2020.

Inače se jadna sirotinja iz trećeg svijeta prostituira za sitne pare. Ova naša dika to radi za sirotinju iz trećeg svijeta. Džaba torbica i ogrtač prostitucija je prostitucija ... jadni roditelji.

CH
CharlesBukowski
20:58 24.08.2020.

koje pre.. rav. nje zalim ih..

DI
Diesel
19:32 24.08.2020.

Nadam se da ga je Modni Macak oprao?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije