Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Burne reakcije

Supruga Aleca Baldwina razbjesnila je javnost svojim ponašanjem: 'Očajnički želi pažnju'

Foto: Reuters/Pixsell
1/7
02.11.2021.
u 06:30

Alec se na konferenciji pojavio u društvu supruge Hilarije koja se svojim ponašanjem razbjesnila javnost, a potom je objavila fotografije s prolave Noći vještica koje su izazvale burne reakcije.

Glumac Alec Baldwin proživljava teške dane nakon što je na setu filma slučajno usmrtio snimateljicu Halynu Hutchins i ranio redatelja Joela Souzu, a njegova supruga Hilaria na društvenim mrežama objavila je nekoliko fotografija s proslave Noći vještica sa svojih šestero djece.

Nakon tragičnog događaja, Baldwin s obitelji provodi vrijeme u Vermontu gdje je održao konferenciju za novinare.

- Bila mi je poput obitelji. Nesreće se na smimanju filmova događaju s vremena na vrijeme, ali nijedna nije bila poput ove. To se dogodi jednom u bilijun puta. Bila je moja prijateljica, a kada sam došao u Santa Fe odveo sam je na ručak s ostalim producentima, bili smo odlična ekipa i onda nas je zadesila tragedija- rekao je Alec novinarima koji se na konferenciji pojavio u društvu supruge Hilarije koja se svojim ponašanjem razbjesnila javnost.

Naime, zamjerili su joj što je Alecu stalno upadala u riječ te je okupljene novinare snimala mobitelom pa su ju mnogi na društvenim mrežama prozvali da pokušava privući pažnju, a potom je objavila fotografije s obiteljske proslave Noći vještica uz znakovitu poruku.

-Roditeljstvo je bilo intenzivno iskustvo kroz ovo teško razbolje. Danas smo si odlučili priuštiti praznik, kostime smo napravili u zadnji tren, ali djeca su bila toliko sretna pa su ugrijali moje srce. Sretna Noć vještica od Baldwina- napisala je Hilarija uz fotografije te izazvala burne reakcije na društvenim mrežama.

Dio obožavatelja ih je podržao i stao uz njih te su im poručili kako ih je lijepo vidjeti zajedno i nasmijane dok su drugi 'slavlje' komentirali neprimjerenim s obzirom na situaciju u kojoj se Alec nalazi.

Inače, Baldwin, koji je bio producent i glavni glumac filma, vježbajući za scenu pritisnuo je okidač pištolja ne znajući da se u njemu nalazi pravi metak. Metak je prošao kroz tijelo snimateljice i zaustavio se u ramenu redatelja Joela Souze. Ona je umrla, a on je nakon kraćeg liječenja pušten iz bolnice.

Baldwinu je pištolj dodao pomoćnik redatelja i rekao mu da je "hladan", što znači da nema metak u cijevi. Oružarka na setu, 24-godišnja Hannah Gutierrez u petak je objavila da "nema nikakvu ideju" odakle pravi metak na snimanju i kazala je da je poštivala sve sigurnosne protokole, a Baldwin je novinarima u subotu rekao da ne može komentirati istragu koja je u tijeku.

VIDEO>>Strašna tragedija: Glumac Alec Baldwin na filmskom setu pucao iz rekvizita i ubio snimateljicu, a ranio redatelja


 

Komentara 2

AU
austrougarskigeneral
10:31 02.11.2021.

nije primjereno nakon svega sta se desilo

RE
Regica
07:47 02.11.2021.

Jel to ona kaj je glumila da je rođena u španjolskoj,cak je I akcent glumila,promjenila ime iz Hilary u Hilaria..a onda su je provalili da nema veze sa španjolskom I da je odrasla negdje u USA. Leftardska posla..a kriv jee producent tj Alec..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije