Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drama oko tijare

Stručnjak za kraljevsku obitelj otkrio je nepoznate detalje o ponašanju Meghan Markle, kraljica joj je uzvratila

Foto: PA/PIXSELL/Screenshot
1/6
29.09.2021.
u 07:00

Stručnjak za kraljevsku obitelj Andrew Morton u svojoj knjizi i "Meghan: A Hollywood Princess" otkrio je nove detalje o Meghaninom ponašanju među kojima je i situacija s tijarom zbog koje je došlo do svađe između Harryja, Meghan i kraljice Elizabete.

Stručnjak za kraljevsku obitelj Andrew Morton u svojoj knjizi "Meghan: A Hollywood Princess" otkrio je nove detalje o Meghaninom ponašanju među kojima je i situacija s tijarom zbog koje je došlo do svađe između Harryja, Meghan i kraljice Elizabete.

Kako navodi Andrew, Meghan Markle je navodno je napravila cijelu dramu oko tijare koju je nosila na vjenčanju, a kraljica Elizabeta nije joj ostala dužna pa ju je vrlo brzo spustila na zemlju.

Princ Harry je stao na stranu svoje supruge, a kraljica im je jasno odgovorila da će Meghan nositi tijaru koju joj je ona namijenila i kako ne misli mijenjati svoju odluku. 

Kraljica joj je svojim postupkom dala do znanja da njezino ponašanje nije prihvatljivo, a u cijelu situaciju uplela se i čuvarica kraljevskog nakita Angela Kelly koja je princu Harryju morala objasniti kako se moraju pridržavati određenih sigurnosnih protokola kako bi mogli pristupiti neprocjenjivo vrijednom nakitu što se bijesnom princu nikako nije svidjelo.

 -Što Meghan želi, Meghan dobiva - rekao je Harry, no izgleda kako je kraljičina riječ ipak bila zadnja.

Andrew je u knjizi također naveo i razloge zbog kojih su supružnici odlučili napustiti Veliku Britaniju, a kao jednog od glavnih krivaca spominje princa Williama koji je imao iznimno neprijateljski stav prema Meghan.

Prema nekim pričama, William je navodno maltretirao članove kraljevske obitelji, no braća su te tvrdnje opovrgnuli te su izjavili da su duboko potreseni navodima britanskih medija budući da se brinu o mentalnom zdravlju pa im je takvo ponašanje nezamislivo.

VIDEO>>Pjevač R.Kelly proglašen je krivim za seriju seksualnih prijestupa 

Komentara 3

CA
cavecanem
08:08 29.09.2021.

Sto ćeš ti biti Perice kad odrasteš ? Stručnjak za kraljevsku obitelj. Ma sunce bakino …

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
07:48 29.09.2021.

da "stručnjak za kraljevsku obitelj"!!!! Pa zar netko takvim parazitiranjem diže pare???

RA
rankovic
18:46 29.09.2021.

svašta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije