Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliko obiteljsko veselje

Stroga Martina Tomčić Moskaljov napokon ima pravi razlog za slavlje! 'Pijana sam od sreće...'

Foto: Davor Višnjić/Pixsell
1/22
22.03.2024.
u 16:45

Martina Tomčić Moskaljov pohvalila se kako je njezina kći Rebeka postala prvakinja na državnom prvenstvu u umjetničkim plesovima...

Najstroža članica žirija showa "Supertalent" i glazbenica Martina Tomčić Moskaljov ovih dana je iznimno sretna. Poznato je koliko njeguje ljubav prema umjetnosti, a njezina kći Rebeka Moskaljov postala je prvakinja na Državnom prvenstvu u umjetničkim plesovima pod koje spadaju jazz, balet, modern i showdance, a koje su organizirali Hrvatski plesni savez i Plesni klub Dance queen iz Kraljevice.

- Naziv događanja bio je Crikvenica pleše, a osim različitih plesnih stilova tu su bile i različite dobne kategorije, Rebeca je državna prvakinja u kategoriji jazz solo unutar svoje kategorije mlađe mladeži kao 13-godišnja djevojčica.'Osjećam se prvenstveno jako ponosno i sretno zbog toga što je sportski ples kod nas još uvijek sport koji je nekako marginaliziran, iako se radi o sportu koji je priznao Hrvatski olimpijski odbor. Ali, ta djeca ulažu gotovo svakodnevno po nekoliko sati u treninge, vrlo je malo beneficija koje oni dobivaju, jako je malo razumijevanja od škole, a zapravo je to njihova životna strast i ono što ih pokreće. I nitko od te djece, bilo ih je stotine iz različitih klubova iz Hrvatske, to uopće ne vidi kao nekakvu osobnu žrtvu, već kao smisao svog života.

Kao roditelj promatrati koliko se oni zapravo izgrađuju u nevjerojatno otporne i snažne ljude, jer u tom je sportu prisutna jaka i teška konkurencija, tu su problemi s kojekakvim ozljedama, stizanje između svih životnih obveza, škole, testova, izostanaka i onda zapravo kad uspiješ ostvariti tako veliko postignuće, onda i kao roditelj dobiješ novi zalet da i dalje voziš, šivaš kostime, organiziraš putovanja, da budeš i dalje djetetu podrška jer ono osim što se plesački razvija, njima to razvija i osobnost i to je sasvim nešto dobro za njihovu budućnost. Vratila sam se nakon tri dana u Zagreb i doista se osjećam pijanom od sreće i ponosa, iako život je okrutan i već krećemo u svakodnevnu rutinu - škola, treninzi, mamin posao, ali još ću si uzeti malo vremena da uživam u toj vrsti 'pijanstva' - pohvalila se Martina za showbuzz.hr

 

 

VEZANI ČLANCI: 

 

1/13

 

Uspjehom kćeri pohvalila se i na svom Instagramu, gdje je objavila nekoliko Rebekinih fotografija s natjecanja te zahvalila organizatorima na sjajnoj organizaciji. - Ovako mi stvaramo uspomene za cijeli život! Prihvaćamo disciplinu kao stil života, ali pritom pronalazimo način i za kvalitetno provedeno vrijeme naše obitelji i uživanje u naizgled nebitnim sitnicama s prijateljima. Zajedno smo jači i sretniji! Veliki je blagoslov moći pratiti dijete na svakom putovanju i biti mu podrška…jer, period dok su samo djeca kratko traje i zato želimo pamtiti svaki njen korak i (ne)uspjeh - napisala je u emotivnoj objavi. 

Podsjetimo, Martina je kći Rebeku i sina Nou dobila u braku sa suprugom Ženjom s kojim je već dva desetljeća, no kako pjevačica rijetko govori o privatnom životu, o njihovom braku se ne zna puno, tek da su se upoznali kad je Martina imala samo dvadeset godina, a prije vjenčanja su u vezi bili sedam godina.

 

VIDEO: Baka Zorana Milanovića 15 godina skrivala veliku tajnu o njemu! Majka mu nije imala lak život

 

Komentara 1

AK
Aka
20:12 22.03.2024.

Meni je lićno ta žena toliko antipatična sa svojim kritikama, sa neprihvaćanjem ljudskih nesavršenosti, toliko arogantna, umišljena bez pokriča, bez šarma, bez empatije, bez kulture ponašanja, da zbog nje ne gledam tve emisije u kojima nastupa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije