Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tužna vijest

Strašna tragedija na hipodromu: Od udarca konja preminuo brat glumca Nikole Koje

Sarajevo: Set i glumci serije Kriza srednjih godina
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/3
04.07.2023.
u 11:53

Srpski glumac Nikola Kojo svoj je život oduvijek čuvao podalje o medija pa se o njegovu preminulom bratu Vladimiru Koji ne zna mnogo

Velika tuga snašla je obitelj poznatog srpskog glumca Nikole Koje (55). Njegov brat Vladimir preminuo je u 59. godini života u strašnoj nesreći koja se dogodila na hipodromu. Naime, kako javlja Telegraf.rs., Vladimir Kojo stradao je od udarca konja.

Od tragično preminulog Vladimira oprostila se obitelj.  

"Posljednji pozdrav dragom bratu", piše u osmrtnici koju su dali Ljubomir i Nikola Kojo sa svojim obiteljima. Svog će brata na posljednji počinak ispratiti danas u 14 sati na Novom groblju u Beogradu. 

Inače, o preminulom Koji ne zna se mnogo u javnosti. Nikola Kojo svoj privatni život oduvijek je držao u tajnosti, a o odnosu sa svojim bratom nikada nije govorio javno. Ono što je poznato jest to da je Nikola četiri godine mlađi od svog preminulog brata. Međutim, njihove zajedničke fotografije nikada nisu osvanule čak ni na društvenim mrežama.

VEZANI ČLANCI:

 Nikola je često snimao i u Hrvatskoj, a najpoznatiji je po ulogama u serijama ''Crni Gruja'', ''Vratiće se rode'', ''Moj rođak sa sela'' i ''Ono kao ljubav''.

VIDEO Rade Šerbedžija otkrio neugodnu situaciju s Al Pacinom: 'Nikad si to neću oprostiti'

 

 

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
12:41 04.07.2023.

To bi trebalo nekog u Hrvatskoj zanimati? Pa što se dogodilo s vama u vl?

SS
simpatican.simpa
12:30 04.07.2023.

Koliko "bombardiranja" s negativnim vijestima, a sve više iz regiona, zar ništa lijepog pozitivnog nema !?!?!??

NE
Nemanadimak
15:46 04.07.2023.

Sucut obitelji ali zar to zbilja treba biti u Vecernjaku? Pa on nikad nije bio u ovom listu i sto ga sada stavljate kad je preminuo? Sucut obitelji ali mislim da ni njima nije drago sto se o tome toliko pise.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije