Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iako su prošle dvije godine

Strah se uvukao u obitelj kćeri najbogatije Hrvatice. Zbog ovog događaja još uvijek ne spavaju mirno

Foto: Profimedia
1/5
08.01.2021.
u 07:00

Iako, nasreću nitko od njih za vrijeme provale nije bio u kući, obitelj još uvijek teško spava i osjeća nelagodu zbog cijele situacije.

Život Tamare Ecclestone, kćeri najbogatije Hrvatice ni nakon dvije godine od velike pljačke nije se vratio u normalu. Naime, ovaj put je otkrila kako je njezina kći još uvijek u strahu od lopova. Malena Sophia gotovo svakodnevno pita roditelje, Tamaru i poduzetnika Jaya Rutlanda hoće li se lopovi vratiti.

Iako, nasreću nitko od njih za vrijeme provale nije bio u kući, obitelj još uvijek teško spava i osjeća nelagodu zbog cijele situacije. 

Podsjetimo, Tamara je u prosincu 2019. postala žrtva drskih kradljvaca koji su joj iz kuće u Londonu odnijeli nakit vrijedan oko 450 milijuna kuna.

Stan je "počišćen" u 50 minuta, samo nekoliko sati nakon što je Tamara s obitelji otputovala na božićni odmor. Pljačkom su šokirani i njeni susjedi, budući da se sve dogodilo u elitnom kvartu u kojem kamere sve snimaju 24 sata dnevno, a policija redovito patrolira.  

Čuvari su bili na imanju i tijekom pljačke. Lopovi su prošli kroz vrt i uputili se prema sobi sa sefovima. Dok su bježali uočio ih je jedan od zaštitara, no nije ih uspio spriječiti. Inače, Tamara u vili od 57 soba živi sa suprugom Jayom Rutlandom i kćerkicom Sofijom.  Među ukradenim nakitom je i vjenčani Cartierov prsten, vrijedan više od 700 tisuća kuna. 

- Mogu potvrditi kako je bila provala u kuću. Osiguranje surađuje s policijom na ovom slučaju. Tamara i obitelj su očigledno ljuti i potreseni ovim incidentom - kazao je tada glasnogovornik Tamare Ecclestone. 

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Cornelius
Cornelius
16:29 08.01.2021.

Ako netko u kući drži nakit vrijedan 450 MILIJUNA, nije ga za žaliti. Djeca onih koji rade inventure po kontejnerima sigurno nemaju razloga da budu šokirana, jel tak?

LE
lector2corrector
08:21 08.01.2021.

priču nastavljamo o "hrvatskom vremenu"? 'Ni dvije godine kasnije', tj. od prosinca 2019? Po kojem ste računanju vremena došli do čak dvije godine? Lakše bi vam bilo izbrojati tri godine: 19, 20 i 21, zar ne?

KA
Kana
01:47 11.01.2021.

Ajme meni,...prije godinu dana,...i prije 2 godine,...velija razlika u sjećanju,...osiguranje im plaća štetu,...ali spavati u k7ći ,...koji je kao hotel,...s 57 soba,....ma neka ih opet opljačkaju,...nebi mi bilo žal,...jer je to već preseravanje,... a neznam kakav im je to i i osjećaj,...u takvoj avetinji stanovat,...bilo bi me svaki dan strah za život,...sve je to bolesno od obijesti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije