Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tajne

Što nas čeka ovaj tjedan? Brigita se želi riješiti Nikole

Tajne
Foto: RTL
27.01.2014.
u 09:00

Nikola je zatečen kada čuje Ivanove posljednje riječi da nije ubio Juliju, no ne stigne reagirati jer u kuriju ulazi policija.

PONEDJELJAK

Nikola je zatečen kada čuje Ivanove posljednje riječi da nije ubio Juliju, no ne stigne reagirati jer u kuriju ulazi policija. Marina potjera Ladu jer joj je skrivala istinu o Ivanu. Nena je tješi, no kad im Robert prenese još goru vijest, Marina je u šoku. Valentina i Filip nakon vijesti koje saznaju moraju promijeniti plan - Nikola im više nije potreban kao saveznik.

Filip nakon dugog razmišljanja odluči ucijeniti vlastitog oca – izbacit će ga iz kurije ako ne bude sudjelovao u Valentininoj i njegovoj namjeri. Miro je zatečen, što će učiniti?

UTORAK

Marina mora suočiti Barbaru s istinom - sestre su, Ivan im je bio zajednički otac. Barbara nakon nevjerice i odbijanja zabranjuje Marini i Neni dolazak na sprovod. U međuvremenu, ucijenjeni Miro skupi hrabrost i laže načelniku. Nakon što Filip ipak ucijeni i Nikolu, Miro treba priznati istinu, uskratiti pokojnom Ivanu alibi za Julijino ubojstvo. Hoće li to i učiniti i tako osloboditi Jerka? Za to vrijeme Brigita sprema pakleni plan za Nikolu!

SRIJEDA

Višnja je zgrožena novim Filipovim postupkom. Filip i Valentina nemaju mira od Jerka koji ih upozorava da je Nikola nevin i da će izaći iz zatvora. Zbog velikog straha Valentina se ipak predomisli i prilazi Brigiti spremna ponovno razgovarati o njezinu planu lažnog svjedočenja protiv Nikole… Marina i Nena zgrožene su Brigitinim licemjernim govorom na Ivanovu sprovodu. Nena ne može podnijeti to glumatanje i ošamari Brigitu.

ČETVRTAK

Dok Brigita kuje plan s Valentinom kako se riješiti Nikole, Barbara ostaje bez svijesti. U teškom je stanju i mogla bi ostati bez djeteta. Sebastijan odlučuje o svemu obavijestiti Nikolu, koji od načelnika dobiva dozvolu da je posjeti. Nena shvaća da više nema razloga za ostanak u Vilin Dolu. Bez obzira na Marinino protivljenje, sigurna je da treba otići. Višnja odluči pomoći Jerku samo kako bi napakostila Miri, dok Valentina nagovara Filipa da lažno svjedoči protiv Nikole.

>>Lijepa glumica tajno ljubuje s Filipom Juričićem

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije