Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Raskalašena zabava

Što li to puši Bieber? Fotograf je tvrdio da je riječ o marihuani

bieber
Reuters/PIXSELL
05.01.2013.
u 14:33

Istog dana kada je izgubio život, nesretni paparazzo je tvrdio kako je Bieber u svom bijelom Ferrariju pušio 'travu'. Bieber je dva dana kasije snimljen sa 'sumnjivim smotuljkom'

Dva dana nakon što je smrtno stradao fotograf Chris Guerra (29) dok je pokušavao fotografirati pjevačev Ferrari, Justin Bieber (18) snimljen je na zabavi u hotelskoj sobi u Newport Beachu. Na fotografijama koje je objavio američki portal TMZ, pjevač u društvu prijatelja puši 'sumnjivi smotuljak'. Na zabavi je bio i njegov prijatelj, reper Lil Twist (19) koji je vozio Ferarri na dan pogiblje nesretnog fotografa. Prema tvrdnjama izvora sa zabave, Twist i njegov brat motali su nešto 'nalik cigaretama' i nudili ostalima.

Istog dana kada je izgubio život, nesretni fotograf je tvrdio kako je Bieber u svom bijelom Ferrariju pušio 'travu'.

- Nakon ove nesreće trebalo bi donijeti zakon kojim se jamči sigurnost života poznatih osoba, policajaca, nedužnih prolaznika i fotografa - rekao je Bieber nakon pogiblje fotografa i putem službenog priopćenja njegovoj obitelji izrazio sućut.

Ključne riječi

Komentara 5

OB
-obrisani-
15:18 05.01.2013.

za koga igra ovaj biber

BA
baniček
16:01 05.01.2013.

ak puši joint, znači da mu je već dojadio život.

PP
Pink Panter
16:19 05.01.2013.

Dajte me prosvijetlite. Tko je taj Biber. Prvi put čujem za njega. Dobro, vidim da je pjevač. Ali zašto pišete o njemu. Što je napravio?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije