Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Druga osoba

Što joj se dogodilo? Madonna bez šminke šokirala obožavatelje

Madonna
Foto: Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL
1/3
02.03.2018.
u 19:04

Pjevačicu su snimili paparazzi samo nekoliko sati nakon što je objavila savršen selfie na Instagramu.

Madonna je jučer na svom Instagramu objavila fotografiju na kojoj ima savršen make up i frizuru i zahvaljujući vještim rukama vizažista  59-godišnja pjevačica izgleda barem deset godina mlađe. 

Nekoliko sati kasnije Madonnu su paparazzi uhvatili na povratku kući i objavili fotografije na kojima pjevačica izgleda zastrašujuće, nimalo nije nalik Madonni s Instagrama gdje je očito koristila i pokoji filter da slike ispadnu ljepše.

 

 

 

 

 

Na slikama koje su danas iznenadile njene obožavatelje Madonnina šminka je već nestala i pjevačica nije mogla sakriti bore i umor.

Obožavatelji su joj samo par sati  prije nego je snimljena ova fotografija laskali kako izgleda mladoliko, a nakon ove fotke su sigurno promijenili mišljenje.

Madonna
1/29
Ključne riječi

Komentara 6

DO
domxerex
20:46 02.03.2018.

Izgleda kao da ima 59 godina. A kako bi trebala izgledati bez šminke. Pogledaj svoju mater ili babu pa mi reci kako izgledaju bez šminke. Šminka i izgled su dio njezinog posla. Druga je stvar što neki ljudi imaju nerealna očekivanja i zablude. Svatko ima svoj život i ostavite ih na miru. To samo zabadala bez svoga života zabadaju nos gdje mu nije mjesto. Dok ne ostanu bez nosa kada pretjeraju.

DU
Deleted user
09:47 03.03.2018.

Prvoklasna svjetska drapačoza, nedostižan uzor Severini i Maji Šuput.

MO
morska
14:46 03.03.2018.

Super izgleda bez sminke za te godine, dajte se uozbiljite.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije