Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
posebna prilika

Stjepan Hauser objavio rijetku fotografiju s roditeljima, a mnogi ne znaju da ima brata i sestru

Foto: Instagram
1/10
16.06.2022.
u 11:20

Njegov stariji brat Miron je dirigent i trombonist te ne voli eksponiranje u javnosti, dok mu je sestra Nuša radi kao kustosica u muzeju u Istri.

Slavni violončelist Stjepan Hauser proslavio je svoj 36. rođendan u krugu obitelji, a tom je prilikom podijelio s pratiteljima i fotografiju na Instagramu. 

Na njoj je u društvu roditelja Marija i Marije Hauser i s jednom djevojčicom u krilu.

Foto: Instagram

"Hvala svima na lijepim željama", poručio je violončelist u opisu objavljene fotografije.

Brojni pratitelji čestitali su mu u komentarima rođendan te poručili da ima divnu obitelj.

Inače, Hauser ponekad dijeli objave s majkom. Radi to kada su posebne prilike poput njezinog 70. rođendana koji je nedavno proslavila, a ističe da mu je najvažnija žena u životu. Za razliku od njegove majke oca mu nemamo toliko često priliku vidjeti. Mnogi ne znaju također ni da Stjepan ima sestru i brata s kojima također ne pozira. Njegov stariji brat Miron je dirigent i trombonist te ne voli eksponiranje u javnosti, dok mu je sestra Nuša radi kao kustosica u muzeju u Istri.

Podsjetimo, Hauser je s Lukom Šulićem ove godine krenuo na posljednju turneju kao 2Cellos.  Turneju su započeli 11. svibnja u Budimpešti, a potom je na redu bio Beč, Łódź u Poljskoj, München, Berlin, Prag, Milano, Beograd, Ljubljana, Amsterdam, Pariz, Bruxelles, London, Barcelona, Madrid i zatim 19. rujna dolaze u Arenu Zagreb. No to im nije kraj turneje jer nakon Zagreba odlaze još u Brisbane, Sydney, Perth, Melbourne i Auckland. 

Naime, s Lukom Šulićem završava zajednički glazbeni put i ovom turnejom se oprašta od publike.

VIDEO Ivan Huljić: 'Fusion je moj prvi veliki poslovni izazov, a glazbom želim pridonijeti izlasku iz ekonomske krize.'

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Asterix
Asterix
12:20 16.06.2022.

Moj život je konačno ispunjem sada kada znam da dotičnik ima brata i sestru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije