Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Presretna glumica

Stiže prinova u obitelj popularne Gilmorice

alexis bledel
Foto: Donna Ward/Press Association/PIXSELL
1/2
12.11.2015.
u 09:25

Sretnu vijest par je za sada podijelio samo s najbližim prijateljima i obitelji što ni ne čudi s obzirom na to da su svoju vezu oduvijek dobro čuvali samo za sebe

Hollywoodska slatkica Alexis Bledel koja je tijekom sedam sezona popularne serije "Gilmorice" utjelovljavala tinejdžericu Rory Gilmore uskoro će postati majka.

Glumica je od prošle godine u braku sa zvijezdom serije "Mad Man" Vincentom Kartheiserom, a ovo će im biti prvo dijete. Sretnu vijest za portal Celebuzz potvrdio je izvor blizak paru.

– Čekaju bebu, ali ne žele da to zna mnogo ljudi. Da je Alexis trudna, rekli su samo najbližim prijateljima i obitelji – kazao je izvor i dodao da se par neizmjerno veseli prinovi.

Par se inače upoznao prije tri godine na setu serije Mad Man u kojoj Vincent glumi Petea Campbella, a u kojoj se Alexis pojavila u gostujućoj ulozi kao nesretna kućanica koja ga je zavela.

Vijest o prinovi za sada nije potvrdio glasnogovornik para, no pokaže li se istinitom, sigurni smo da će oduševiti brojne obožavatelje slavnih Gilmorica.

>>Uskoro se ponovno okuplja ekipa kultne serije "Gilmorice"

>>Udala se slavna slatkica, nitko nije ni znao!

Komentara 2

JO
Jole1958
10:40 12.11.2015.

Odvratna serija

ME
meerkat
09:56 12.11.2015.

"-Čekaju bebu, ali ne žele da to zna mnogo ljudi. Da je Alexis trudna rekli su samo najbližim prijateljima i obitelji- kazao je izvor" kakav mamlaz, i onda on tu priču proda, fuj bijedo ljudska

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije