Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AND JUST LIKE THAT

Stiže nastavak 'Seksa i grada': Nema više Samanthe, dio radnje odvija se u Parizu

storyeditor/2021-12-08/sig.jpg
Promo
09.12.2021.
u 07:00

Brojni fanovi konačno su dočekali nove nastavke 'Seksa i grada', a serija ima brojne novosti i sada se zove 'And Just Like That'

Čekanje je gotovo! Brojni fanovi diljem svijeta danas će konačno nakon nekoliko godina vidjeti Carrie, Mirandu, Charlotte i druge likove u seriji "And Just Like That", nastavku "Seksa i grada". Podsjetimo, originalna serija emitirana je na HBO-u od 1998. do 2004., obuhvaćajući 94 epizode tijekom svojih šest sezona. Serija koja je pratila najbolje prijateljice Carrie Bradshaw (Sarah Jessica parkerParker), Mirandu Hobbs (Cynthia Nixon), Samanthu Jones (Kim Cattrall) i Charlotte York (Kristin Davis), koje žive u New Yorku, zaradila je 54 nominacije za Emmy (osvojivši sedam) i 24 za Zlatni globus (osvojila osam). Također, dovela do dva hit-filma na kinoblagajnama.

Na HBO GO danas stižu prve dvije od deset epizoda, a od idućeg će se tjedna prikazivati u tjednom ritmu, svakog četvrtka. Radnja prati živote glavnih junakinja, koje su sada u svojim pedesetima i pokušavaju pronaći balans između ljubavi, karijere i prijateljstva, a dio radnje otkriven je u službenoj najavi koju su obožavatelji željno iščekivali. Kako nam je najava otkrila, Carrie i Faca još uvijek uživaju u ljubavi i zajedničkom životu, baš kao i Charlotte i Harry, a sada je otkriveno gdje se prema scenariju nalazi i Samantha. Iako uloga nije dodijeljena nijednoj drugoj glumici, scenaristi sada dodatno pokušavaju opravdati njezin izostanak. Krajem kolovoza kružile su glasine da je Samanthin lik ubijen nakon što su se na društvenim mrežama pojavile snimke statista odjevenih u crno, no to se nije pokazalo točnim, kao ni da će scenaristi Samanthu preseliti u Los Angeles, gdje je i živjela u posljednjih nekoliko epizoda serije i na početku filma "Seks i grad". Prema pisanju britanskog Daily Maila, Samantha se preselila u London, a došlo je i do svađe s Carrie, što objašnjava zašto nekada dobre prijateljice više ne komuniciraju.

– Nismo mogli dopustiti da Samantha bude u New Yorku i da Charlotte i Miranda ne komuniciraju s njom. To jednostavno ne bi imalo smisla, a poslati je u Los Angeles, kao što je to bilo u prvom filmu, nije bila opcija, tako da je njezino preseljenje u London bio savršen način da lik Samanthe održimo na životu i objasnimo njezinu odsutnost – kazali su producenti, a pojavila se i informacija da je Samantha oboljela od koronavirusa.

Ako nema Samanthe, ima novih likova. Radi se o Nicole Ari Parker, koja će utjeloviti Lisu Todd Wexley, samohranu majku troje djece, dokumentaristicu i Carrienu, Mirandinu i Charlottinu prijateljicu. Pedesetogodišnja glumica najpoznatija je po ulozi u seriji "Empire" te filmovima "Boogie Nights", "Black Dynamite" i "Almost Christmas".

Sara Ramírez također će biti stalan lik. Glumi Che Diaz, nebinarnog stand-up komičara koji vodi podcast kojem se Carrie često pridružuje. Ženski dio publike oduševljen je što će se u seriji pojaviti i Chris Noth kao Faca te John Corbett kao Aidan. Tu su i Evan Handler (Harry Goldenblatt) te David Eigenberg (Steve Brady), u ulogama Charlottina, odnosno Mirandina supruga. Miranda i Steve već imaju i sina u dvadesetima, a glumi ga Niall Cunningham. Naravno, mladi Brady je crvenokos, baš kao i mama.

Poznato je i kako će se dio radnje odvijati u Parizu. Naime, Faca i Carrie viđeni su u listopadu ove godine u glavnom gradu Francuske, gdje su snimali na jednom mostu. Podsjetimo, većina radnje u šestoj sezoni snimala se upravo u Parizu.

Najbitnije je ono što je u intervjuu otkrio autor serije Michael Patrick King, a to je da nitko neće umrijeti, čime je opovrgnuo glasine prema kojima će netko od glavnih likova poput Carrie ili Face umrijeti na kraju sezone. Također, u seriji se neće dotaknuti smrti Willieja Garsona, koji je glumio Stanforda Blatcha i u novoj sezoni.

VIDEO: Sanela i Edin zaručili su se u zadnjoj epizodi 'Braka na prvu', no stvari su se promijenile; 'Naša priča je definitivno završila' 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije