Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HTV Počinje snimanje druge sezone TV serije po scenariju Ognjena Sviličića

'Stipe u gostima' snimat će se u Zagrebu i Zagvozdu

07.01.2009.
u 17:40

Nakon lanjskih 15 epizoda serije “Stipe u gostima”, HTV sutra započinje snimanje druge sezone (novih 15 nastavaka) istog serijala čiji scenarij opet potpisuje Ognjen Sviličić.

- Za nastavak snimanja odlučili smo se na osnovi visoke gledanosti serije, jer je, uz Dnevnik, bila najgledaniji domaći TV projekt u 2008., a Filip Radoš koji glumi Stipu dobio je upravo za tu ulogu Nagradu hrvatskog glumišta - pohvalila se urednica serije Jasmina Božinovska-Živalj.

Usput nam je otkrila i ponešto od sadržaja epizoda koje kamere tek očekuju. U prvom nastavku dobrog starinu Stipu njegov sin Ive (Vedran Mlikota) i njegova žena Lana (Suzana Nikolić) pokušavaju strpati u dom umirovljenika, no to im baš i neće poći za rukom. Usto, dok su u prvoj sezoni bili tek u prolazu, angažman glumaca Ksenije Marinković i Predraga Vušovića (igraju bračni par i najbolje prijatelje Ivine obitelji) sad se znatno povećava te oni postaju stalni dio svih idućih epizoda.

A kroz njih će prodefilirati i mnoštvo gostujućih glumaca: Božidarka Frajt, Branka Cvitković, Žarko Potočnjak..., tako da će na kraju u seriji nastupiti ukupno 80 glumaca. Snimanje novih Stipinih dogodovština završit će potkraj ožujka, za kad je planiran i početak emitiranja. Taj pak kraj rada bit će osobito zanimljiv jer će zadnja epizoda biti snimana u Mlikotinu rodnom kraju - Zagvozdu, u koji će se na pet dana preseliti cijela ekipa.

- Moji se sumještani tome jako vesele, jer u Zagvozdu ništa od serija ili filmova nije snimano. Eto, već je i raspored spavanja glumaca po kućama gotovo riješen - reče Mlikota o glasovitoj gostoljubivosti Zagvožđana.

- A ja se nadam da će u završnoj epizodi barem jedan kadar biti snimljen i u mome rodnom Aržanu - kazao je popularni Stipe iliti Filip Radoš, koji se danas privikavao na kontinentalnu zimu šetajući Zagrebom.



Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije