Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Članovi bivšeg boy benda stigli na Mallorcu

Stephen Gately preminuo nakon osmosatne pijanke u klubovima

boyzone
Pixsell
12.10.2009.
u 12:29

Ronan Keating, Keith Duffy, Mikey Graham i Shane Lynch, preostali članovi nekad popularnog boy benda, otputovali su na Mallorcu, a medijima su kratko poručili da su "potpuno shrvani" smrću kolege.

Po informacijama koje su iz Španjolske počele curiti britanskim medijima Stephen Gately preminuo je nakon osmosatne pijanke u klubovima Mallorce.

Bivši pjevač Boyzonea, koji prema navodima prijatelja nije bio pretjerano sklon alkoholu, kobne je večeri zajedno sa svojim partnerom Andyjem Cowlesom popio desetke koktela u jednom klubu za homoseksualce.

Očevici tvrde da se paru pridružio i jedan Bugarin, koji je s Gatelyjem i njegovim partnerom otišao u njihovu sedam milijuna kuna vrijednu vilu na španjolskom otoku poznatom po brojnim partijima i slobodnom životu.

"Otišao" poput Hendrixa
Sljedeće jutro Andy je našao 33-godišnjeg mrtvog Stephena, a policija vjeruje da se ugušio u vlastitoj bljuvotini što je starije glazbene kroničare podsjetilo na velikana rocka Jimija Hendrixa koji je također preminuo na jednak način.

Preminuli pjevač ležao je zgrčen na podu, a pokušaji njegova partnera da ga oživi nisu dali rezultata. Policija pokušava pronaći Bugarina koji je kobne večeri pio s njima u stanu, međutim on nije osumnjičen da je prouzročio smrt nesretnog pjevača.

Policija isključuje ubojstvo
Ronan Keating, Keith Duffy, Mikey Graham i Shane Lynch, preostali članovi nekad popularnog boy benda, otputovali su na Mallorcu, a medijima su kratko poručili da su "potpuno shrvani" smrću kolege.

Boyzone je na vrhuncu slave bio između 1994. i 2000. godine, a prošloga studenog najavili su povratničku turneju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije