Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I to dok je trudna

Starleti propao i treći brak: Muž je varao s najboljom prijateljicom!

katie price
Foto: Twitter
07.05.2014.
u 17:28

Katie Price i njezin suprug Kieran Hayler rastaju se, i to nakon što je starleta otkrila da je imao aferu s njezinom najboljom prijateljicom...

Katie Price i njezin suprug Kieran Hayler rastaju se, i to nakon što je starleta otkrila da je imao aferu s njezinom najboljom prijateljicom. 35-godišnjakinja, koja je u šestom mjesecu trudnoće te čeka drugo Kieranovo dijete, napisala je na Twitteru da ju je varao s prijateljicom Jane Pountney, koja je također udana. Navodno su u vezi čak sedam mjeseci. Sirota Katie napisala je na Twitteru i kako je Kieran odurno ljudsko biće te kako je ovo najveća bol u njezinu životu.

– Nitko ovo ne zaslužuje, pogotovo ne u šestom mjesecu trudnoće – napisala je Katie. Još gora je izdaja budući da ju je izdala i prijateljica Jane, s kojom je u sjajnim odnosima 15 godina. Jane je čak bila i djeveruša na njihovoj svadbi početkom 2013. godine. Par već ima osmomjesečnog sina zajedno, a Katie iz prijašnjih brakova ima još troje djece. Starleti je ovo bio treći brak.

Foto: Twitter Screenshot/Youtube

>>Katie Price udala se treći put jer je slušala savjete vidovnjaka

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije