Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poznati glumac

Stallone optužen da je na setu serije koristio omalovažavajući jezik, navodno je glumce zvao "bačvom masti"

Foto: DPA/AP/PIXSELL
1/15
13.04.2024.
u 23:00

Studio istražuje tvrdnje koje su se prvi put pojavile na društvenim mrežama u kojima je Stallone optužen da je neke glumce koji su radili kao statisti na snimanju TV serije nazivao "ružnima", "bačvom masti" i "debelim tipom sa štapom", tvrde osobe sa seta.

Čini se kako na vidjelo dolaze nova neprimjerena ponašanja glumaca na setovima serija, a ovoga puta se radi o stranim glumcima. Naime, Paramount istražuje tvrdnje da je Sylvester Stallone navodno koristio omalovažavajući jezik o glumcima iz pozadine na snimanju serije "Tulsa King", koja se prikazuje na Paramount+, piše CNN. Studio istražuje tvrdnje koje su se prvi put pojavile na društvenim mrežama u kojima je Stallone optužen da je neke glumce koji su radili kao statisti na snimanju TV serije nazivao "ružnima", "bačvom masti" i "debelim tipom sa štapom", tvrde osobe sa seta.

- Dovedite lijepe mlade djevojke da budu oko mene - navodno je Stallonea rekao redatelju serije, stoji u objavi na društvenim mrežama. Produkcija je rekla CNN-u da nisu podnesene službene žalbe protiv Stallonea ili redatelja, a redatelj Craig Zisk rekao je za TMZ da "nisu izrečene takve uvrede".

Čini se da su objave na društvenim mrežama s pojedinostima o optužbama potjecale iz Facebook grupa o iskustvima glumaca na snimanju "Tulsa Kinga", ali su dospjeli u javnost kada je televizijska scenaristica Julie Benson sve podijelila na X-u. Iako ne radi na "Tulsa Kingu", Benson je rekla da je za optužbe saznala od prijatelja koji radi kao statist u seriji. Također je izjavila da je agent za statiste prestao raditi na seriji, podijelivši prepisku poruka e-pošte za koju se čini da je napisala agentica za casting Rose Locke.

- Dala sam ostavku zbog očito toksičnog okruženja u koje mi nije bilo ugodno staviti sebe ili pozadinske umjetnike - navodno je napisala Locke. Objava na Facebooku na službenoj stranici Lockeove tvrtke, Catrett Locke Casting, potvrdila je da se "odlučila rastati" od Tulsa Kinga, iako u objavi nije navedeno zašto.

Cijeli slučaj se istražuje kroz razgovore s glumcima i ekipom, a snimanje serije se nastavlja. Jedan izvor iz produkcije rekao je za CNN da se Paramount ponosi "poštenim i poštovanim radnim mjestom". Drugi izvor, također upoznat s istragom, rekao je da se stvar shvaća ozbiljno kako bi se svi osjećali sigurno na poslu i bili sretni na setu.

VIDEO Jole o putovanju u Dubai

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije