Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
štetan utjecaj

Srpskim realityjima u kojima su i Hrvati prijeti gašenje: Natjecatelji prijetili djevojkama

Foto: Youtube screenshot
1/8
25.09.2020.
u 13:39

Hrvati Paula Hublin i Fran Pujas iz dana u dan također podižu sve više prašine u kontroverznom showu. Nakon što su prije nekoliko dana prekinuli pred kamerama, Paula je javno otkrila kako ju je Fran fizički zlostavljao.

Regulatorno tijelo za elektronske medije u Srbiji traži ograničavanje emitiranja tamo popularnih realityja "Zadruge" i "Parova" i to na sedam sati dnevno, između 23 i sedam ujutro.

1/6

Nova odluka dolazi nakon novih sezona koje su pune kandidata koji su čak i javno priznali da su nasilnici. Primjerice, u novoj sezoni "Zadruge" stanuju čak tri natjecatelja koja su priznala da su tukli svoje djevojke i žene. Posljednji je takav slučaj prijetnja bivšeg zatvorenika i člana Zemunskog klana Kristijana Golubovića, koji je u programu uživo prijetio smrću bivšoj djevojci Staniji.

– Evo, sad se zaklinjem u svoje dvoje djece: ubit ću Staniju Dobrojević osobno ili preko mojih ljudi ako mi se iskreno ne ispriča za ono što mi je uvrijedila djecu. I ubit ću svakoga u životu tko mi bude spomenuo dijete, zapamtite ovo, po cijenu da idem 40 godina na robiju. Pa nisu uopće bitne pare, sad znate što je u pitanju – rekao je prošlog tjedna Golubović.

Kaznena prijava protiv njega, ali i televizije Pink TV, podnesena je tek tjedan dana kasnije.

Hrvati Paula Hublin i Fran Pujas iz dana u dan također podižu sve više prašine u kontroverznom showu. Nakon što su prije nekoliko dana prekinuli pred kamerama, Paula je javno otkrila kako ju je Fran fizički zlostavljao. 

– Bio je sa mnom jer sam mu kuhala i prala. Radila sam dva posla kako bi nam plaćala stan svaki mjesec oko 3500 kuna. "Varao si svaku djevojku, ološu jedan. Zgazit ću te do kraja i uništiti." Moja majka nikada nije podržavala našu vezu – vikala je uzrujano Paula.

Cilj ovog ograničavanja realityja, kako su napisali u prijedlogu ministarstvu iz regulatornog tijela, jest ograničiti štetan utjecaj koji ovi programi mogu imati na mlade. 

Ključne riječi

Komentara 5

VO
vonstauffenberg
13:47 25.09.2020.

zabava za istočnjačke barbare

Avatar GeniKameni
GeniKameni
14:47 25.09.2020.

Ogranicavanje emitiranja? Sudeci po ovome sto ponekad procitam, to treba ukinuti. To nema stetan utjecaj samo na mlade nego na sve mentalno labilne osobe bez obzira na zivotnu dob.

Avatar doog_kool
doog_kool
14:36 25.09.2020.

Golubovic clan zemunskog klana?? Lik je srpska verzija Vlatke Pokos,dakle oronula starleta....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije