Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ljubav je na selu'

Sreću nisu pronašli s kandidatkinjama, no gledateljice im nisu odoljele: Ovi farmeri zbog showa žive svoju idilu

Foto: RTL/Screenshot
1/18
17.08.2023.
u 07:45

Ponekad farmeri ljubav ipak ne pronađu pred kamerama, ali svoju idilu ipak žive zahvaljujući showu

Show 'Ljubav je na selu' može se pohvaliti dobrom ljubavnom statistikom tijekom ovih 15. sezona prikazivanja, no ponekad farmeri ljubav ipak ne pronađu pred kamerama s natjecateljicama, nego pak s gledateljicama! Naravno, i za to zasluge mogu dati showu jer bez njega oni ih ne bi primijetili i kasnije im se javili, a evo kratkog pregleda ljubavi koje su se rodile nakon showa, ali zahvaljujući njemu!

Matija Ričko iz Strmca Samoborskog jedan je od njih. Njemu se Barbara javila na društvenim mrežama nakon što ga je vidjela u emisiji, a njihova idila traje i dan danas. 

"Sve je super", istaknuo je nedavno za RTL. Istaknuo je također i da na sudjelovanje u showu gleda samo pozitivno. "Meni je bilo odlično. Uvijek pokušavam izvući iz svega što mi se ponudi ono najbolje. To mi je donijelo Barbaru i ja sam zadovoljan", rekao je Matija. A uskoro će napuniti i devet godina njegovog poznanstva i veze s Barbarom. "Sva sreća da je Barbara vidjela emisiju", rekao je. 

VEZANI ČLANCI

 

Za RTL je sad otkrio da je sa suprugom Barbarom i njihovom djecom, četverogodišnjim sinom Davidom i dvogodišnjom kćeri Demi otišao na odmor na Pag.

"Uživamo, odmaramo, vozimo se malo okolo, posjećujemo rodbinu koja živi blizu", ispričao je Matija, koji je bio jedan od omiljenih kandidata emisije 'Ljubav je na selu'. 

Foto: RTL

Farmer Seoski Casanova, kako su zvali Gorana Špehara iz Duga Rese, zahvaljujući showu upoznao je  svoju suprugu Anamariju. Iako je imao zaruke s jednom od kandidatkinja - Nikolinom, Anamarija mu se odlučila javiti. Sada imaju dvoje djece, sinove Filipa i Roka, a Goran još iz prvog braka ima i kćer. 

"Dok ne umreš, moraš voljeti žene'', odgovorio je svojedobno Goran voditeljici Marijani Batinić na pitanje je li još šarmer.

Otkrio je i koliko je sretan sa svojom obitelji. "Želja mi se ispunila. Sretan sam i zadovoljan. Prvenstveno zbog toga što imam kćer pa onda dva sina. Kao u beli, as na cenera", našalio se.

Foto: RTL

Dušan Golubovac iz Zrina u Sisačko-moslavačkoj županiji simpatije gledatelja osvojio je tijekom sudjelovanja u 12. sezoni emisije ''Ljubav je na selu''. Dušan je na svom imanju ugostio Tatjanu, Sandru i Goranu, no u showu, nažalost, nije uspio pronaći ljubav. Ipak sreća na tom planu mu se osmjehnula nekoliko godina kasnije, zaljubio se u ženu koju je upoznao na društvenim mrežama, a ona mu je postala i supruga. Riječ je o Ani-Mariji iz bosanske Fojnice. 

Dušan i Ana-Marija dobili su kćerkicu Mašu, a nedugo nakon što se ona rodila, na svijet je došao i sinčić Mihael

Foto: RTL

Željko Bilić iz Golaša kraj Bala osvojio je srca gledatelja u desetoj sezoni 'Ljubav je na selu', a upravo zahvaljujući emisiji upoznao je Felinu Anić. Felini je Željko zapeo za oko čim ga je ugledala na televizijskom ekranu, skupila je hrabrost i javila mu se. Ubrzo su se našli, zaljubili, a sada imaju prekrasnu obitelj. 

"Drago mi je da sam bio dio tima u desetoj sezoni i preporučio bih svakome da se prijavi. Ja sam o tome razmišljao dvije godine prije toga i na kraju treba imati i hrabrosti. Malo hrabrosti i puno ljubavi - to je recept za emisiju 'Ljubav je na selu'", rekao je Željko za RTL.

Foto: RTL/Screenshot

"Kad sam ugledala Željka na televiziji, u dubini srca sam znala da je upravo on ta osoba za mene. Činilo mi se kao da ga oduvijek poznaje. Jednostavno se dogodio 'klik' s obje strane, a sve ostalo nakon toga je išlo prirodno i bez ikakvog forsiranja", ispričala je Felina.

Par je dobio kćer Emili početkom prosinca 2019., a drugu kćer Vitu u srpnju 2021. "Tek sad vidim koliko se toga propusti u životu kad je čovjek sam. Obitelj mi je najvažnija, sve drugo mi je u drugom planu", istaknuo je Željko.

Felina i Željko su se trebali oženiti 12. rujna 2020. godine te su namjeravali na svadbu pozvati sve natjecatelje iz desete sezone 'Ljubav je na selu', no zbog koronavirusa morali su sve odgoditi. 

Farmera Alojza Kanceljaka mnogi se sjećaju iz showa 'Ljubav je na selu'. On je  zahvaljujući tom showu  upoznao svoju suprugu Moniku. Nakon završetka sezone 'Ljubav je na selu' upoznao je Moniku Peček iz Budinščine, koja mu se javila na Facebooku. Odlučili su se naći i uživo te su se zaljubili. Oženili su se i zajedno imaju dvoje djece. 

Alojz je nedavno progovorio o svojem iskustvu i braku. 

- Danas na prijavu u emisiju 'Ljubav je na selu' gledam kao jedno pozitivno iskustvo koje bi preporučio svakome - kazao je za RTL.hr. i nastavio: 

Foto: Robert Anić/Pixsell

- Tajna uspješnog braka su međusobno poštivanje, sloga i ljubav. Opisao je i kako izgledaju njegovi dani koje provodi sa suprugom i kćerima Lucijom i Anom. 

- Ujutro idem na posao, a žena, djeca i majka su doma i rade na imanju. Poslije mog posla svi zajedno se bavimo poljoprivredom i družimo - izjavio je i dodao da se obitelji najviše posveti poslije posla i vikendom. Tada se s kćerima igra, idu u šetnje i ponekad na izlete. Ovo ljeto, dodaje, planira ići na odmor na Jadran.  

VIDEO Mijoković iskreno: 'Prije ovoga nisam znala ni pričati, za sve sam bila glupa Simona'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije