Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZNA SE I SPOL

Sreći nema kraja! Hrvatski glumac uskoro postaje otac po treći put

Foto: Željko Lukunić/Pixsell
1/5
16.04.2020.
u 09:19

Splitski glumac Robert Kurbaša i supruga Kristina dobro podnose karantenu u prirodi nedaleko od Samobora.

Dok neki u karanteni očajavaju, posve drukčije iskustvo doživljavaju glumac Robert Kurbaša i njegova supruga Kristina. Naime, par je za Gloriju otkrio kako će im na ljeto stići treće dijete.

U tijeku izvanrednih situacija koja nas je sve zatekla, obitelj uživa u karanteni u prirodi nedaleko od Samobora gdje su se preselili do daljnjeg, a Kristina je, kako kažu, u sedmom mjesecu trudnoće te jedva čekaju treći put postati roditelji.

Glumac je priznao da ga je spoznaja kako im stiže kći najviše raznježila.

Poznate Hrvatice u izolaciji: Vratile se prirodnom izgledu, bez šminke i frizure

Kad im se 2015. rodio drugi sin Emanuel, par je rekao da neće stati dok ne dobiju curicu, a čini se da im je to sada uspješno pošlo za rukom. Najstariji sin Marko Ilija i Emanuel rodili su se u Splitu, premda obitelj već dulji niz godina  živi u Zagrebu.

– Sve se okrene naopačke. Obitelj i jest razlog zbog kojeg sam ubacio u nižu brzinu što se tiče angažmana. Obitelj je prioritet – rekao nam je jednom prigodom Kurbaša. Robert i Kristina vjenčali su se u veljači 2013. u crkvi Bezgrešnog začeća u Kučinama kod Solina nakon godinu dana veze. Nekoliko mjeseci nakon svadbe rodio im se i prvi sin Marko Ilija.

 

Komentara 1

DU
Deleted user
10:14 16.04.2020.

ok , da ne citajm adje netko nek mi kaze koji je spol tog glumca. Svako dobro.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije