Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
masterchef

Sreća je zaobišla Marija Bobanovića u gastroduelu

masterchef
Marko Prpić/Pixsell
13.05.2011.
u 23:23

– Inače je doma supruga zadužena za kolače, a ja se primim mesnih delicija – veli 39-godišnji kuhar amater koji svoje najbliže nije iznenadio kulinarskom snalažljivošću u showu.

Tjedan slastica u Masterchef kuhinji ostavio je gorak okus arhitektu Mariju Bobanoviću. U gastroduelu njegov crveni tim izvukao je večeras deblji kraj i on je kao vođa tima morao snositi posljedice poraza.

– Sreća me ovaj put zaobišla i ispao sam iz showa. Mnogo sam naučio od Toma i Mate zahvaljujući njihovim promišljanjima o hrani i savjetima o kuhanju – kaže samozatajni Mario. Kad je došao u Zagreb na studij, bio je prisiljen primiti se kuhače, no to mu nije bilo teško i uz malo prakse brzo je postao pravi majstor u pripremi mesa.

– Inače je doma supruga zadužena za kolače, a ja se primim mesnih delicija – veli 39-godišnji kuhar amater koji svoje najbliže nije iznenadio kulinarskom snalažljivošću u showu. Žao mu je samo što u prezentaciji jela nije uspio pokazati koliko je maštovit jer mu je to inače najdraži dio cijelog procesa kuhanja.

– Imam mnogo ideja vezanih za gastronomiju, još nisam odredio čega ću se točno primiti, ali sigurno ću se i dalje baviti kuhanjem – obećao je Mario, a to mu je savjetovao i žiri.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije