Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon debate

Šprajc otkrio kako je izgledao susret s Plenkovićem: 'Pogledi su govorili više od riječi'

Foto: Borna Filic/Pixsell
1/8
30.06.2020.
u 18:01

Društvene mreže tijekom i nakon sučeljavanja preplavile su šale na račun političara, a dan nakon susretom s premijerom Plenkovićem na RTL-ovim hodnicima pohvalio se i voditelj Zoran Šprajc.

Ne stišavaju se reakcije na sinoćnju debatu Andreja Plenkovića i Davora Bernardića na RTL televiziji. Društvene mreže tijekom i nakon sučeljavanja preplavile su šale na račun političara, a dan nakon susretom s premijerom Plenkovićem  na RTL-ovim hodnicima pohvalio se i voditelj Zoran Šprajc.

1/4

- Sinoć smo se kratko sreli na izlasku i ulasku u studio pa nismo stigli razmijeniti mnogo riječi, ali pogledi❤ su nam govorili više od riječi - napisao je Šprajc uz fotografiju i razveselio mnogobrojne obožavatelje.

'Ljubav je u zraku', 'Frano Lasić - Zagrljeni, pasale bi riječi te pjesme', 'Ljubav na prvi pogled', samo su neki od komentara ispod fotografije.

Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo, na debatu se osvrnula i Damira Gregoret koja je vodila sučeljavanje. - Kod sučeljavanja je uvijek fokus na sugovornicima. Uz to, ovakva forma je koncepcijski nešto potpuno drugačije od svega što smo dosada vidjeli u Hrvatskoj. Cilj je bio da kandidati sami sebe potpuno razotkriju. Izvuku jedan od drugoga ono što oni zapravo jesu. I to su građani vidjeli. Sav sjaj i bijedu - kazala je Gregoret. Otkrila je i je li očekivala da će sučeljavanje otići u smjeru u kojem je otišlo. - Koncepcijski je to bio cilj, ali sam se nadala da će se više obraćati građanima s konkretnim stavovima, a ne isključivo napadati jedan drugoga. Na to sam upozoravala no sadržaji njihovih poruka govore o njima samima. I dobro je da građani to vide i sami donesu procjenu a onda i političku odluku.

Osvrnula se i na činjenicu da je Andrej Plenković prozvao novinarku Maju Sever tijekom debate. - S novinarske strane smatram da je krajnje nekorektno što je Andrej Plenković prozvao ad hominem novinarku Sever na što sam i u debati reagirala - kazala je voditeljica.

Komentara 14

CO
coky
23:19 30.06.2020.

Jedino mu nije trebao šalabakter kad je odgovorio Tito. Koliko moraš biti glup pa do izjaviš ? Možda on misli da se kandidira za jugoslavenski parlament, ako je toko, odna Bero ima pun pogodak XD

Avatar Ivan Grozni
Ivan Grozni
00:08 01.07.2020.

Većina novinara naklonjena je ljevici što je logično sobzirom da fakultet sa kojeg dolaze obiluje predavačima tipa Jakovine , Klasnića , Pušića , Jovanovića , Pupovca .....

DH
dalibor.hren
23:11 30.06.2020.

A kako je Bernardić došao do šalabahtera ako mu ga nije dala Severica ili Stanković?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije