Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stiže još jedna beba

Španjolski mediji javljaju: Suprug Fani Stipković će postati djed

Foto: Instagram
1/10
31.01.2024.
u 14:00

Njegov stariji sin i djevojka očekuju sada svoje prvo dijete, javlja španjolski list

Sportska novinarka Fani Stipković već godinama živi u predivnoj Španjolskoj, a nedavno se sa suprugom i sinčićem preselila u Meksiko zbog poslovnih obaveza. Prije tri mjeseca lijepa plavuša je na svijet donijela dječaka kojega su nazvali Nikolas, a ona i Fernando Hierro otad svoju sreću ne skrivaju ni na društvenim mrežama. 

A čini se da u obitelj dolazi još jedna beba jer, prema pisanju stranih medija njezin suprug će postati djed. Naime, Fernando iz prethodnog braka ima dvoje djece, sina Alavara i kćer Claudiju. Njegov stariji sin i djevojka očekuju sada svoje prvo dijete, javlja španjolski list Mundo Deportivo. Svoju vezu čuvaju od očiju javnosti, a spol djeteta još nisu otkrili.

VEZANI ČLANCI

Podsjetimo, Fani Stipković i Fernando Hierro, inače bivši španjolski nogometaš vjenčali su se uoči rođenja njihova sina Nikolasa. Ondje su se preselili upravo ove godine kada je on postao sportski direktor meksičkog nogometnog kluba Chivas. Bračne zavjete izmijenili su na intimnoj ceremoniji sa samo 12 uzvanika. Bračni par je svoju ljubavnu priču u početku skrivao od javnosti, a glasine o njima počele su kružiti kada su se krajem 2021. godine zajedno pojavili u finalu Davis Cupa. Nakon toga su potvrdili da su par. Zanimljivo jest to da se Hierro od bivše supruge Sonije Ruiz razveo nakon 28 godina braka, a zajedno imaju dvoje djece – sina Alvara i kći Claudiju. 

Podsjetimo, Fani Stipković i Fernando Hierro, inače bivši španjolski nogometaš vjenčali su se uoči rođenja njihova sina Nikolasa. Ondje su se preselili upravo ove godine kada je on postao sportski direktor meksičkog nogometnog kluba Chivas. Bračne zavjete izmijenili su na intimnoj ceremoniji sa samo 12 uzvanika. Bračni par je svoju ljubavnu priču u početku skrivao od javnosti, a glasine o njima počele su kružiti kada su se krajem 2021. godine zajedno pojavili u finalu Davis Cupa. Nakon toga su potvrdili da su par. Zanimljivo jest to da se Hierro od bivše supruge Sonije Ruiz razveo nakon 28 godina braka, a zajedno imaju dvoje djece koje smo spomenuli – sina Alvara i kći Claudiju. 

VIDEO Zvonimir Boban i Leonarda Lončar ponovno su zajedno: 'Jako smo sretni'

Komentara 2

LI
lily
16:47 31.01.2024.

"Mlada" cura se udala za dida...

VR
vruljica
15:14 31.01.2024.

A ona baba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije