Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
klupsko ljeto

Sonus među top 15 svjetskih techno festivala

Sonus
Foto: Promo foto
1/2
03.08.2015.
u 11:59

Festival će se održati na Zrću, a o njemu bruju cijela techno scena.

Dva najjača svjetska medija kad je u pitanju elektronska glazba, uvrstili su Sonus festival među 15 najboljih svjetskih techno festivala.

Festival se održava od 16. do 20. kolovoza na poznatom Zrću na otoku Pagu. Cijela techno scena bruji o ovogodišnjem nadolazećem Sonusu, od Ibize do Berlina, te festival, iako postoji samo 3 godine, već uživa veliku podršku svjetskih medija i publike. Beatport i Resident Advisor odlučili su Sonus festival staviti ruku pod ruku uz njemački Timewarp, španjolski Sonar, nizozemski Awakenings i američki Movement Electronic Music Festival.

ULAZNICE

Sonus festival je i ove godine prilagodio cijene ulaznica za posjetitelje iz Hrvatske i EX YU regije te festivalska ulaznica za 5 dana festivala iznosi 620 kn.

Ulaznice se mogu kupiti online putem Entrio web trgovine  ili na Entrio prodajnim mjestima.

>>Zrće vrvi turistima, luda zabava na Pagu danonoćno ne prestaje

>>Evo što vas sve očekuje u Kalypsu ovo ljeto!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije