Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dečko ili cura?

Sonja Kovač doznala spol bebe pa upitala pratitelje: "Tko se krije ispod?"

Foto: Instagram
1/18
30.01.2024.
u 11:37

Influencerica je snimila video prije nekoliko dana u kojem pogađa spol prema narodnom vjerovanju, a u njemu je odgovarala jede li joj se više slatko ili slano, kakva joj je koža lica, kakvog li je raspoloženja. Prema odgovorima, ispalo je da nosi dječaka.

Sonja Kovač (39) čeka dijete sa svojim zaručnikom, profesionalnim pokerašem Goranom Mandićem s kojim se zaručila 2022. godine na Maldivima na desetu godišnjicu veze.

- Što mislite tko se krije ispod trbuščića? Mi smo napokon saznali, a vama otkrivamo za par dana ali baš sam prvo znatiželjna čuti što mislite! #teamgirl or #teamboy I da, onaj prethodni video gdje pogađamo spol prema narodnom vjerovanju smo radili taj dan prije gender reveala, znači nismo imali pojma!, napisala je u svojoj Instagram objavi. 

 
 

 

Prije nekoliko dana snimila je video u kojem je pogađala spol djeteta prema narodnom vjerovanju. Otkrivala je što joj se više jede - slatko ili slano, kakva joj je koža lica, je li više svađalica ili opuštena te po odgovorima je ispalo da nosi dječaka

 
 

Da je trudna, Sonja je otkrila krajem prosinca prošle godine na Instagramu. - Život nas uči strpljenju i onda najveća nagrada uvijek dolazi u pravo vrijeme!, napisala je uz video na kojemu sa suzama u očima pokazuje test na trudnoću.

 

Nedavno je govorila o tome kako je tekla njezina trudnoća od šestog tjedna te pokazala videe koje je snimila tijekom tog razdoblja dok nitko nije znao. Kovač je istaknula da je imala mučnice od osmog do desetog tjedna. - Nema toliko mučnina, nema umora, mogu uživati u trudnoći - rekla je Sonja u desetom tjednu trudnoće.

VIDEO: Iskrena Franka Batelić: Kakav šamar realnosti je stigao kad sam rodila!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije