Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bizarna nezgoda

Šokirana Jessica Alba: Moja kći Honor pojela je pelenu dok je bila beba

Jessica Alba
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
01.02.2014.
u 18:00

– Zvala sam proizvođača pelena i pitala mogu li progutani komadići pelene naštetiti zdravlju moje kćeri, a oni su mi rekli da im moram poslati pismo s informacijom na što je alergična pa će mi odgovoriti u slučaju da je alergična na neki sastojak pelena.

Glumica Jessica Alba otkrila je da ju je bizarna nezgoda potaknula da prije dvije godine pokrene vlastitu ekološku liniju proizvoda za kućanstvo. Naime, njezinoj kćeri Honor (5) dok je bila beba raspala se pelena i komadići pelene dospjeli su joj u usta i pojela ih je. Jessica je bila šokirana.

– Zvala sam proizvođača pelena i pitala mogu li progutani komadići pelene naštetiti zdravlju moje kćeri, a oni su mi rekli da im moram poslati pismo s informacijom na što je alergična pa će mi odgovoriti u slučaju da je alergična na neki sastojak pelena. Nije mi padalo na pamet da vodim kćer liječniku da joj sipa petrolej niz grlo – ispričala je Alba za časopis “Us Weekly”.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije