Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napunila 41. godinu

Sofia Vergara: Ne vjerujem u prirodan izgled! Ruž osvježava sve

'Actress Sofia Vergara smiles as she arrives at the 2012 Vanity Fair Oscar party in West Hollywood, California February 26, 2012.  REUTERS/Danny Moloshok (UNITED STATES  - Tags: ENTERTAINMENT)  (OSCAR
Reuters/PIXSELL
11.07.2013.
u 17:36

Istuširam se, isfeniram i stavim šminku. Za mene je to kao kod muškaraca jutarnje brijanje, kaže lijepa glumica kolja se proslavila serijom 'Moderna obitelj'

Glumica Sofia Vergara proslavila je jučer 41. rođendan, a sama je sebi rođendan čestitala na Twitteru te podsjetila kako je od 16. srpnja na kioscima časopis \"Harper\'s Bazaar\" na čijoj je naslovnici.

Seksi Kolumbijka koja se proslavila serijom Moderna obitelj u intervjuu je cijelo vrijeme govorila ironično o sebi te je kazala kako je \'zahvalna što je iskoristila svojih 15 minuta slave\'. Svoj seksepil smatra automatskim.

– Ja sam Latinoamerikanka, takva sam bez obzira na sve. To je kod mene automatski. Istuširam se, isfeniram i stavim šminku. Za mene je to kao kod muškaraca jutarnje brijanje – rekla je lijepa glumica. Dodala je kako je vjeruje u prirodan izgled.

– Ruž osvježava lice. Osim ako si Gisele Bundchen ili imaš 19 godina, treba ti neko pomagalo. Većina mojih prijateljica je dobra u tome jer si i one Latinoamerikanke, ali mnogim Amerikankama posudim ruž jer nemaju naviku uvijek biti dotjerane – rekla je 41-godišnja Sofia.

>> Sofia Vergara pokazala svoj najveći atribut – čvrstu guzu!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije