Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Snimili singl

Snoop Dogg i Rita Ora snimili savršen spot za ljetni hit

snoop dogg rita ora
Screenshot
03.07.2013.
u 20:46

Zgodna Rita Ora brzo je osvojila publiku diljem svijeta, a sada je postala adut u rukavu Snoopa Dogga, koji je nedavno ime promijenio u Snoop Lion.

Zgodna Rita Ora brzo je osvojila publiku diljem svijeta, a sada je postala adut u rukavu Snoopa Dogga, koji je nedavno ime promijenio u Snoop Lion. Napravili su duet, pjesmu 'Torn Apart', a spot su snimali četiri dana na rajskim plažama otoka Phuket.

– Četiri dana osjećala sam se kao u raju, poručila je pjevačica putem Twittera. Ako je suditi prema spotu, dvojac se sjajno zabavio. Prekrasna priroda, ocean i neodoljiva nova pjesma, sve je to prizivalo na neki egzotični odmor.

>>Zašto se mama Rite Ore tako ljuti na nju?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije