Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nema ga više od 3 godine

Snježana Dujmić teško se miri s Rajkovom smrti: Prošle godine sam se raspala, imala sam jako strašnu krizu

Zagreb: Pred punom dvoranom održan mjuzikl 'Za dobra stara vremena'
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/9
02.02.2024.
u 20:33

Snježana koja je s Rajkom bila 33 godine je otkrila da je u pripremi novi album s neobjavljenim pjesmama koje su nastale na glasoviru njenog supruga. Dujmić kaže da je jedini cilj ovog albuma da pjesmama usreći ljude.

Snježana Dujmić, udovica Rajka Dujmića teško se miri s njegovom smrti. Glazbenik je preminuo prije tri i pol godine i jako joj nedostaje. - Ja sam sa Rajkom provela pola svog života. 33 godine smo bili zajedno. U dobru i u zlu, kako se kaže. U njegovim i usponima i padovima. U njegovim dobrim i lošim danima. I obratno! Mi smo bili zaista jedna neobična simbioza, drugim ljudima možda nerazumna, neobjašnjiva. ''Zašto ja tako, zašto on ovako, zašto to uopće je tako...'' Što je to uopće važno ako je nama bilo tako kako nam je bilo. Tako da jednostavno fali mi, jako mi fali, jako mi fali. Ne znam živjeti bez Rajka, ali ja moram živjeti bez Rajka - rekla je Snježana za In Magazin i dodala da je imala strašnu krizu od proljeća di jeseni, te da se baš raspala.

- Tri i pol godine je prošlo od kad Rajka nema. Dani imaju up and down. Imala sam jedno pola godine jako strašnu krizu ovo ljeto, od proljeća pa čak do jeseni. Baš sam imala tešku krizu. Jednostavno sam se raspala, baš sam se raspala
Snježana je otkrila da je u pripremi novi album s neobjavljenim pjesmama koje su nastale na glasoviru njenog supruga. 

VEZANI ČLANCI:

- Ma to je bio jedan period, ja mislim prije desetak godina, jedna zima, puna snijega, prvi mjesec. Rajko je svakodnevno svako jutro se ustajao i išao kod Nene Ninčevića doma i oni su skupa radili. Oni su imali takav običaj, tako su se stvarale te njihove zajedničke pjesme koje su do tad radili pa tako i tada. Te pjesme će u sjećanje na Dujmića otpjevati Nina Badrić, Indira Levak, Boris Novković, Jasna Zlokić, Jure Brkljača, Klapa Intrade i Novi fosili. 
Dujmić kaže da je jedini cilj ovog albuma da pjesmama usreći ljude. 

- Ako će ih samo i pjevušiti pa nek' ih pjevuše. Ne mora biti euforija, ne moraju biti megahitovi. Ako se ljudi prepoznaju i uz te pjesme budu sretni - cilj je jedini taj, ništa drugo. Jedini je cilj da pjesma usrećuje ljude, barem mene, pa i druge sigurno - zaključila je. 

VIDEO Zdenka Kovačiček: 'Kći se razvela ove godine, sve je to utjecalo na moje zdravlje'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije