Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uzvratila udarac

Na prozivke na Facebooku Donna Vekić kritičarima odgovorila ovim videom!

Donna Vekić
Foto: Facebook
1/7
23.07.2015.
u 14:55

Nakon fotografije s odmora mlada tenisačica našla se na meti kritičara, a njima je odlučila odgovoriti videom koji prikazuje da zaista ima razloga za odmor.

Mlada tenisačica Donna Vekić nedavno je na sebe privukla bijes svojih pratitelja na društvenim mrežama, a sve to zbog fotografije koja prikazuje zgodnu tenisačicu kako uživa na ljetnom odmoru. 

– Još nekoliko dana odmora – napisala je Donna na svom profilu na Facebooku, no ubrzo su se našli dušobrižnici koji su verbalno nasrnuli na tenisačicu. Mnogi od njih uzeli su je na zub još prije nekoliko mjeseci kada je u javnost iscurila informacija o navodnoj aferi s oženjenim tenisačem Stanislasom Wawrinkom.

– Od čega odmaraš? Od Wawrinke i slikanja? Odmor od odmora? – glase neki od komentara upućeni tenisačici. Mlada Osječanka dušobrižnicima je odlučila odgovoriti snimkom napornog treninga po nesnosnim vrućinama. Da zaista ima razloga za odmor, potvrđuje i zadnji kadar u kojem iscrpljena tenisačica leži u hladu dok je trener polijeva vodom. 

– Neka vas zadnja scena ne uplaši! Dobro sam! – napisala je Donna uz snimku kojom ipak nije uspjela ušutkati ''hejtere'' s obzirom na to da je i ova objava naišla na kritike i zlobne komentare.

 

Don't be afraid about the last scene,I am ok ! :-)Neka Vas zadnja scena ne uplaši ! Dobro sam ! :-)

Posted by Donna Vekic on 21. srpanj 2015

>>Zgodna Donna Vekić privukla pozornost seksi fotografijom

>>Donna Vekić zapela za oko Hughu Grantu

Komentara 5

DA
Djeca_Arbata
19:02 23.07.2015.

Kad sam prije godinu dana vidio na HRT jedan razgovor s njom...i kad se ona ustala na završetku razgovora i okrenula leđa kamerama znao sam da se ta ženska neće baviti ozbiljnim tenisom...

GV
golub Vaso
06:30 24.07.2015.

Udarac može uzvratiti jedino nekom pobjedom, a ne ovakvim jeftinim PR uradcima koji se kao slučajno pojavljuju u više medija s istim popratnim tekstom. Jeftini pokušaj ostanka u medijima bez igre i rezultata.

FI
fing
09:00 24.07.2015.

Čemu toliko negativnosti, cura je 134. od 2000 cura navedenih na atp ljestvici, treba i to postići.. A ovaj "PR" joj može donijet određene angažmane za reklame, zašto da ignorira te pare, top tenisači dobro zarađuju od sponzora.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije