Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Grijesi iz prošlosti

Snimka Angeline Jolie na heroinu isplivala na površinu

angelina jolie
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/4
09.07.2014.
u 09:26

Snimka otkriva njeno drogom izmučeno tijelo i podočnjake koji nikoga ne bi mogli zavarati da je glumica "čista".

Angelina Jolie danas je prava humanitarka, a o njenim problemima iz prošlosti gotovo da se i ne priča. Sve donedavno!

Američki tabloid National Enquirer dokopao se snimke i fotografija Angeline Jolie na heroinu i to stavio na svoju naslovnicu. Na objavljenoj snimci se vidi mršava, desetak godina mlađa Angelina, koja pod utjecajem droge razgovara na telefon, objavio je Daily Mail.

Snimka otkriva njeno drogom izmučeno tijelo i podočnjake koji nikoga ne bi mogle zavarati da je glumica "čista". Osuđeni diler Franklin Meyer tvrdi da je uhvatio ukupno 16 minuta "materijala" 1999. godine kada ga je Angelina pozvala u svoju kuću na Manhattanu da joj donese novu zalihe heroina i kokaina. Meyer je za National Enquirer otkrio da je bio Jolien opskrbljivač nekoliko godina, a Angelina je to razdoblje svog života opisala kao tamno i opasno te tvrdi da je imala sreću da je to preživjela.

 

>>Šokantne fotografije Angeline Jolie potpuno će posramiti Pitta

>>Pogledajte kako je Angelina Jolie izgledala na početku karijere

Komentara 6

ĆA
ćaćaća
11:35 09.07.2014.

opet topla vodica ...

LI
liliZG
09:54 09.07.2014.

izgleda da recikliranje je glavna furka novinara ovdje kao i u svijetu.... svi znaju što je angelina radila u toba i kaj se sad tu isčuđavate, zna i ona i nikad to nije skrivala pa....

MO
MojeKorisnickoIme
10:36 09.07.2014.

Evo ja ne znam šta je Angelina radila, a i ne mogu reći da me zanima...ili me zanima kad sam otvorio ovaj članak? hihihi Novinarstvo se ionako srozalo na dno sa svojim lažima i obmanama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije