Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NI TRAGA DROGI I ALKOHOLU

Smrt Brittany Murphy prouzročili lijekovi protiv upale pluća

brittany
Pixsell
26.02.2010.
u 12:01

U konačnom izvješću objavljenom u četvrtak piše da je Murphy u krvi imala povišene razine Vicodina i lijekova koji se dobivaju bez recepta, ali nije imala nelegalnih supstancija u organizmu.

Glumica Brittany Murphy prije smrti nije konzumirala drogu ili alkohol i nije bila zastrašujuće mršava, potvrdio je losangeleski mrtvozornik. U konačnom izvješću objavljenom u četvrtak piše da je Murphy u krvi imala povišene razine analgetika Vicodina, kojeg je koristio i Michael Jackson, i lijekova koji se dobivaju bez recepta, ali nije imala nelegalnih supstancija u organizmu.

Glumica je, kako je potvrdio mrtvozornik, bolovala od upale pluća, a lijekovi koje je zbog bolesti morala uzimati oslabili su joj organizam što je dovelo do iznenadne smrti.

Suprotno mišljenju da je Brittany u posljednje vrijeme bila premršava, mrtvozornik je u dokumentu napisao da je njezino tijelo bilo dobro razvijeno, normalno mišićavo i mršavo, ali ne pretjerano.

Mrtvozornik je zaključio da je njezina smrt bila slučajna, ali da se mogla spriječiti.

Zvijezda filmova “Djevojke s Beverly Hillsa” i “9 milja” pronađena je onesviještena u svom domu u Hollywood Hillsu 20. prosinca. Do dolaska hitne pomoći njezin suprug Simon Monjack i majka Sharon pokušavali su je oživjeti, ali neuspješno.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije