Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubav je na selu

Smilja ne popušta Branku koji joj stalno izjavljuje ljubav: 'Meni treba karakter, nježniji muškarac, stabilniji'

Foto: RTL
1/12
22.11.2023.
u 22:45

Branko joj je poklonio narukvicu koju joj je odmah stavio na ruku. Smilja nije bila previše impresionirana tom gestom, već je smatrala kako je Branko samo želi pridobiti darovima.

Novi dan na svom romantičnom putovanju Jožef i Azra započeli su doručkom s pogledom na more, a farmer joj je poklonio cvijeće i još joj jednom dokazao kako je misli razmaziti romantičnim gestama. ''Bila je iskreno ganuta, čak je i zasuzila, možda baš nikad nije dobila takvu pozornost od strane muškarca'', kazao je. Azra je priznala da je dugo sama i da želi ići korak po korak, iako ona i Jožef dijele istu hotelsku sobu: ''Moram se pomalo opuštati, da ga čitam kakav je, što mu smeta, što mu godi, teška sam ja osoba''.

''Zaslužila si da se netko brine o tebi, da te nosi na rukama, da bude pažljiv prema tebi'', poručio joj je Jožef, ''Napravit ću sve da osvojim tvoje srce''. Stjepan i Ranka krenuli su na vožnju Istrom, a osim prijateljskog razgovora, nikakvih iskrica među njima nije bilo. Farmer je i dalje smatrao kako Ranka nije u potpunosti iskrena. ''Došli smo da se zbližimo, ali to je nemoguće jer ona samo tjera svoje'', zamjerio joj je. Dok su putovali do svog romantičnog otoka Mljeta, Miroslav je na trajektu Gabrijeli posvećivao svu svoju pažnju: ''Ponaša se jako lijepo prema meni... Nisam to nikad doživjela i baš mi je super. Neobično, ali lijepo''.

GALERIJA Nives Celzijus nije imala grudnjak dok je 2005. godine vozila taksi u reality showu Nove TV

1/48

''Nadam se i želim s njom nešto više. Želio bih s njom provesti život'', farmer je poručio. U Osijeku su Irena i Rade uživali u zoološkom vrtu, a Mijo je svoju Brankicu poveo na rafting na Rijeku Soču, a ona mu je i dalje zamjerala toliki broj ženskih prijateljica. ''Mijo je kao čovjek dobrica, jako emotivan. Jedino mu to zamjeram što jedno radi, drugo misli, sad bi mene, sad bi treću, katastrofa'', Brankica je poručila, dodavši kako smatra da bi u tim godinama trebao promijeniti svoj način života. Romantični Branko poveo je svoju Smilju na Vidovu goru kako bi uživali u pogledu. Branko joj je poklonio narukvicu koju joj je odmah stavio na ruku. Smilja nije bila previše impresionirana tom gestom, već je smatrala kako je Branko samo želi pridobiti darovima.

''Moje srce samo nju voli'', kleo se, pak, farmer, nezadovoljan što mu Smilja ne dijeli poljupce i zagrljaje. ''Meni treba karakter, nježniji muškarac, stabilniji'', zaključila je. Klara i Ante u Beogradu su istraživali grad i prošetali Kalemegdanom. ''Koncentrirala sam se na Antu, stavila fokus na njega, a za te zidine nisam čula'', kazala je Klara kojoj je cijeli ugođaj bio jako romantičan. ''Klara se jako lijepo sredila, ali meni su ove zidine ipak malo ljepše'', poručio je farmer, ''Nema tu nekoga klika da bi to moglo prerasti u nešto više''.

Ivan je za Samantu odlučio pripremiti iznenađenje – odveo ju je u svadbenu sobu kako bi jednu noć proveli zajedno jer su dosad bili u odvojenim apartmanima. ''Mislim da je bolje da idem u jacuzzi'', nije bila impresionirana, a na kraju joj se u jacuzziju pridružio i farmer. Na rijeci Soči Mijo i Brankica spremali su se za rafting, no ona je u zadnji trenutak zbog straha odustala. ''Razočarao sam se... Volim malo odlučnije cure, slobodnije'', kazao je farmer pa u tu avanturu krenuo sam, ''Ne volim ovo, ne volim ono, sama je sebi možda umislila neke strahove. To mi ne leži, ne sviđa mi se''. Azra i Jožef šetali su Lošinjom u zalazak sunca, no ona je to iskoristila za ozbiljna pitanja.

VEZANI ČLANCI:

''Što je s našom vezom?'' upitala ga je Azra pa mu zamjerila što je nije više puta zvao dok su bili odvojeni, a on se pravdao da nije htio smetati, no obećao je da će se popraviti. ''Ovo je jedna kapela. Mogli bismo se tu vjenčati možda, što kažeš?'' upitao ju je farmer, ''Ja sam negdje 60 posto već spreman da bi oženio njome'', kazao je. ''Vjenčala bih se u crkvi s njim'', poručila je i Azra, no u razgovoru s njim ipak je bila nešto tajnovitija. Večer su ipak završili držeći se za ruke i ljubeći se, zaključivši da za njih ima šanse, no ići će postepeno.

Ante i Klara večer su proveli na bazenu. Klara je rekla da joj se iznenađenje svidjelo, no da je očekivala možda i neko cvijeće i šampanjac. ''Nije romantičan tip i to je u redu jer nikoga ne treba tjerati na takve stvari'', poručila je, no ipak su završili u zagrljaju, a pao je i poljubac. ''Poljubac je bio hvala od mene za to iznenađenje'', poručila je. ''Pusa je prijateljski poljubac, to je bilo skoro pa u obraz. Sve ostaje na prijateljskoj bazi'', Ante je zaključio. Branko i dalje pokušava osvojiti svoju Smilju, unatoč svim njezinim odbijanjima. ''Što ti smeta?'' pitao ju je.

''Previše se ponavljaš, daj kreni nešto novo'', kazala mu je nezainteresirano. ''Pružit ću ti ljubav što ti nije nitko dosad. To ti nisam nikad rekao. Mogu ti omogućiti sve što poželiš. Želio bih samo jedno – a to ti znaš i sama... Želio bih da si moja'', iskreno joj je obećao. ''I meni se želje ne ispunjavaju, ništa od toga'', kazala mu je, rekavši da joj smeta njegov karakter. ''Ja bih se njoj približio, dao bih joj srce i dušu, ali ona to ne dozvoljava'', rekao je.

''Ljubav smo prekrižili, romantika – nula bodova. Možemo li nekako na prijateljsku bazu ići?'' Smilja mu je još jednom poručila, a Branko je bio uvjeren da će Smilji kad-tad biti žao što nije prihvatila njegovu ponudu. Što još čeka parove na romantičnim putovanjima, gledatelji će doznati već večeras od 21.15 sati na RTL-u.

VIDEO Vitasović rastužio fanove: 'Idem sa suprugom izvan države. Pun mi je klinac mikrofona i pijanih ljudi'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije