Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najgori životni period

Slomljeni glumac objasnio zašto sina, koji je preminuo s pet mjeseci, nije poslao na kemoterapiju

Foto: profimedia
1/3
16.12.2021.
u 12:12

Kroz proces kemoterapije sam prolazio i sam i poznajem tu bol i patnju i nisam htio da kroz to prolazi dvomjesečna beba, ispričao je Nick Cannon u intervjuu za People.

Glazbenik, voditelj i komičar Nick Cannon u showu ''Tuesday morning''  prije desetak dana u suzama je pred publikom i TV kamerama rekao kako je srce njegova 5-mjesečnog sina Zena, koji je bolovao od hidrocefalusa, prestalo kucati. Nick je kazao kako je primijetio da maleni često kašlje i s partnericom i manekenkom Alyssom Scott malenog je odveo na pregled pedijatru gdje je utvrđeno da mu se u mozgu nakupljala tekućina i ispostavilo se da je riječ o malignom tumoru koji je počeo brzo rasti. Maleni je uskoro završio na operaciji, ali nažalost uskoro je preminuo, a Nick je sada odlučio otkriti zašto ga nisu odveli na kemoterapiju. 

– Kroz proces kemoterapije prolazio sam i sâm i poznajem tu bol i patnju. Nisam htio da kroz to prolazi dvomjesečna beba i zato smo odlučili da svaki dan proveden sa Zenom bude ispunjen, kvalitetan i sretan kao da mu je svaki dan rođendan – ispričao je 41-godišnji glumac u intervju koji je dao za People

Nick kaže kako je maleni bio dosta dobro do kraja listopada i onda mu se stanje naglo pogoršalo i teško je hvatao zrak, imao je problema s disanjem koje se znalo i prekinuti na desetak sekundi i tada su shvatili da slijedi onaj najgori period. 
– Nisam ga htio gledati spojenog na aparate, nisam htio da se pati i želio sam da zadnje dane provede okružen obitelji – kazao je Nick koji se 2012. godine suočio s dijagnozom lupusa i tijekom zadnjih nekoliko godina bio je na raznim tretmanima kako bi držao bolest pod kontrolom. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije