Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tvrdi bivša dadilja

Slomila mu je srce! Glumica podijelila recept zbog kojeg je njezin suprug legao pod auto kako to jelo ne bi odnijela ljubavniku

Foto: Profimedia
1/13
19.10.2022.
u 11:45

Olivia Wilde je na Instagramu podijelila isječak iz knjige Heartburn, spisateljice Nore Ephron, a riječ je o receptu za preljev koji odlično ide sa zelenim salatama kao što je, na primjer, rukola. Taj preljev je, prema tvrdnjama njene bivše dadilje Erike Genaro bio razlog velike svađe s njenim bivšim suprugom, Jasonom Sudeikisom.

Redateljica i glumica Olivia Wilde (38) na Instagramu je podijelila isječak iz knjige u kojoj se nalazi recept za preljev za salatu koji često koristi. Taj preljev je, prema tvrdnjama njene bivše dadilje Erike Genaro bio razlog velike svađe s njenim bivšim suprugom, Jasonom Sudeikisom (47). 

Olivia je na Instagramu podijelila isječak iz knjige Heartburn, spisateljice Nore Ephron, a riječ je o preljevu koji odlično ide sa zelenim salatama kao što je, na primjer, rukola. 

Prema receptu, potrebno je zamiješati dvije žlice senfa(recept navodi francuski brend Gey Poupon) s dvije žlice octa od crnog vina. Nakon toga treba postepeno dodavati šest žlica maslinovog ulja, te preljev miješati vilicom dok ne postane kremast. 

Foto: Instagram

To je isti recept koji je glumica nedavno podijelila s Food Networkom, ali i zbog kojeg se njen bivši suprug Sudeikis bacio pod auto
Naime, kako je izjavila nekadašnja dadilja ovog sada bivšeg bračnog para. Glumac je izgubio živce kada je Olivia napustila njihov dom sa zdjelom salate i specijalnim preljevom, a to je planirala podijeliti sa svojim sadašnjim dečkom, glazbenikom Harryjem Stylesom (28).

Sudeikis ju je zaustavio, legao pod njen auto i počeo sve snimati mobitelom. Wilde mu je rekla kako ga se boji na što je on odgovorio: 'Ako te strah zašto onda ostavljaš djecu sa mnom'. 

Dadilja je rekla da je on izjavio kako to radi namjerno kako bi zakasnila na susret s Harryjem

Čini se da je upravo to bio događaj zbog kojeg je Sudeikis izgubio kontrolu. 

- Napravila je svoj posebni preljev za salatu i nosila ga njemu - rekao je glumac dadilji, te mu je nakon toga srce bilo potpuno slomljeno. 

Sudeikis i Wilde, inače, potpuno su odbacili dadiljine izjave rekavši da su izmišljotine. 

- Kao roditeljima, jako nam je uznemirujuće što je dadilja naše maloljetne djece odlučila izaći u javnost s takvim lažnim optužbama. Maltretira nas već 18 mjeseci, ne samo nas, već i naše prijatelje i kolege. Nastavit ćemo zajednički štititi našu djecu i nadamo se da će nas ostaviti na miru - izjavili su za strane medije. 

VIDEO Madonna se pridružila Tik Tok trendu: 'Ako promašim, onda sam gay'

Komentara 1

LI
liliZG
22:55 19.10.2022.

hahhaaaaa....ne mogu vjerovati što čitam......hahaaaa. legao pred auto da mu žena ne odnese preljev sa salatu ljubavniku,....hahhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....rikavam od smijeha.... dadilja je prolupala

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije