Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zvijezde s pregačom

Slavni s 'normalnim poslovima': Lana Del Rey konobarila, princ William pekao burgere

Foto: Screenshot
1/3
02.08.2023.
u 07:00

I dok su mnoge zvijezde odbacile luksuzan život i zaozbiljno se posvetile "normalnim" poslovnima, čini se kako princ William, Lana Del Rey i David Letterman neće krenuti njihovim stopama. No obožavateljima je sigurno bilo nezaboravno iskustvo da ih posluže neka od najvećih imena današnjeg showbiz svijeta

Iako na svom bankovnom računu imaju dovoljno novca da osobno više ne moraju ni kročiti u trgovinu ili iza pulta restorana raditi na "normalnom" poslu kao i "normalni" ljudi, u posljednje vrijeme nije rijetkost da slavne osobe vidimo s pregačama kako rade poslove koje nitko od njih nikada ne bi očekivao.

Nagrađeni burgeri

Primjerice, obožavatelji kraljevske obitelji itekako su se iznenadili kada su vidjeli princa Williama kako dijeli vegetarijanske hamburgere s kuharskom zajednicom Sorted Food u nedjelju.

VEZANI ČLANCI

Burgeri koje je prodavao izrađeni su od sastojaka ovjenčanih nagradom The Earthshot Prize, inicijativom koju je pokrenuo sam princ William još 2020. godine, a koja "traga za izvanrednim rješenjima za najveće svjetske ekološke izazove". U nedjelju je na YouTubeu izašao i video koji pokazuje nasljednika britanske krune kako građanima dijeli hamburgere, a osim toga primio se i "pravog posla" pa je i sam pravio hamburgere od "mesa" na bazi krumpira začinjenog češnjakom, đumbirom i čilijem te s ukiseljenim povrćem posluženim u lepinji, i to iz kamiona s hranom parkiranog u Londonu. A da nitko nije očekivao budućeg monarha u toj ulozi, pokazuju i izrazi lica četiri kupca koji su ostali razjapljenih usta kad su ugledala princa s hamburgerima u rukama. U jednoj sceni princ William u svjetloplavoj košulji okreće se od roštilja kamiona kako bi nekim iznenađenim obožavateljima poslužio hamburger, govoreći im: "Stiže odmah!"

Jednako iznenađeni ostali su i posjetitelji zalogajnice Waffle House u Alabami kada su prošli mjesec iza pulta ugledali hvaljenu pjevačicu Lanu Del Rey. Glazbenica, pravog imena Elizabeth Grant, na sebi je imala prepoznatljivu plavu uniformu lanca restorana s jarkožutom pločicom s imenom, a posluživala je kavu i primala narudžbe gostiju s velikim osmijehom na licu. Iako još nije jasno zašto je glazbenica bila u zalogajnici i odrađivala tu smjenu, rado je odvojila malo vremena u moru posla i fotografirala se s iznenađenim obožavateljima u restoranu.

Prošli tjedan jedan korisnik Twittera objavio je video glazbenice kako radi u restoranu, a video je odmah postao viralan. U njemu se čuje glas nekog muškarca koji upozorava vlasnika mobitela koji je snimao da ne bi trebao snimati glazbenicu bez dopuštenja, no čini se da nije upao u probleme jer je spomenuti video na svojim društvenim mrežama podijelila i pjevačica. Iako se nije oglasila o razlozima svoga angažmana u restoranu, videom je potvrdila da je to bila upravo ona.

Foto: Twitter

Iznenadio obožavatelje

Još jedna zvijezda s pregačom prošlog je mjeseca bio i proslavljeni američki voditelj David Letterman. Njega su obožavatelji uhvatili u lokalnoj trgovini mješovite robe u Iowi kako s pregačom na sebi stoji iza pulta. – Nikad ne znaš na koga ćeš naletjeti dok kupuješ u Hy-Veeu – napisali su na službenim stranicama trgovine uz fotografiju voditelja kako s osmijehom slaže namirnice. Međutim, razlozi iza njegova angažmana u toj trgovini ipak su poznati. Naime, kako je to jedina preostala neovisna trgovina na tom području, voditelj je htio pružiti potporu takvoj vrsti posla i u znak svoje pomoći primio se pregače. – Puno sam vremena proveo u trgovinama u Indianapolisu i ovo je jedina preostala neovisna trgovina. Ako je to moguće, volio bih nešto vratiti marketinškom timu – rekao je voditelj upravitelju trgovine u videu koji je podijelio na Instagramu. Voditelj je kupcima s osmijehom na licu dodavao namirnice s polica i poslije ih pakirao u vrećice na blagajni.

I dok su mnoge zvijezde odbacile luksuzan život i zaozbiljno se posvetile "normalnim" poslovnima, poput glumca Dylana Sprousea, koji je otvorio svoju pivovaru, i Sarah Michelle Gellar, koja je pokrenula prehrambenu tvrtku, čini se kako princ William, Lana Del Rey i David Letterman neće krenuti njihovim stopama. No obožavateljima je sigurno bilo nezaboravno iskustvo da ih posluže neka od najvećih imena današnjeg showbiz svijeta.

VIDEO Lokas otkrio dobro čuvanu tajnu lovca: Nije istina da svi sve znaju, ali skužiš kako funkcioniraju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije