Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
posljednja emisija

VIDEO Slavni pjevač razbio voditeljski stol Jamesa Cordena, snimka postala hit na internetu

Foto: Screenshot/Twitter
1/6
28.04.2023.
u 12:36

James Corden prošle godine najavio je ukidanje showa nakon osam sezona ponajprije kako bi se mogao vratiti u rodnu Veliku Britaniju i posvetiti svojoj obitelji

Slavni britanski voditelj James Corden (44) snimio je posljednju emisiju The Late Late Showa koja je obilježila američku televizijsku scenu. Corden je još prošle godine najavio ukidanje CBS-ova showa nakon osam sezona ponajprije kako bi se mogao vratiti u rodnu Veliku Britaniju i biti bliže svojoj obitelji. Na posljednjem snimanju u publici su sjedili i njegovi roditelji, dok su njegove sestre, kako se sam Corden našalio, također bile u gradu, ali u kafiću umjesto u studiju. U posljednjoj emisiji u goste su mu stigli glumac Will Ferrell i pjevač Harry Styles koji su na simboličan način nagovijestili kraj popularne emisije koja je tijekom godina ugostila brojne poznate osobe. Naime, Ferrell i Styles razbili su Cordenov voditeljski stol, a snimka je odmah postala hit na internetu.

Pred Cordenom je sada povratak u Veliku Britaniju nakon desetak godina provedenih u SAD-u, a razloge svog povlačenja pojasnio je nedavno gostujući kod Drew Barrymore u njezinu The Drew Barrymore Showu.

– Kada sam prije dvije godine snimao show Mammals, jedne nedjelje završio sam sa snimanjem u šest ujutro i zatekao sina kako sjedi na stepenicama. Pitao me: "Zar i danas radiš?" Rekao sam mu da radim, a on mi je rekao da je nedjelja. Rekao sam mu potom da mi je raspored gust i da moram to dovršiti jer kasnije moram Late Late Show snimiti – rekao je Corden.

– Sin mi se potom ražalostio... Sjeo sam nakon toga u auto, nazvao ženu i rekao joj da nam preostaje možda još šest godina u kojima će naš sin Max htjeti biti s nama. Rekao sam joj da više ne smijemo propuštati ni jedan trenutak s njim – rekao je Corden.

VIDEO Let 3 krenuo zlatnim traktorom prema Liverpoolu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije