Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIKAD NIJE KASNO

Slavni očevi: Šezdesete su nove dvadesete

Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/7
14.11.2017.
u 08:53

Rowan Atkinson postat će otac u 62. godini, ali to ga ne svrstava u kategoriju najstarijih među očevima u poodmakloj dobi

Kada je početkom 90-ih godina prošloga stoljeća glumac Warren Beatty stao pred oltar s kolegicom Annette Benning i postao otac u zamalo 50. godini, bio je tema svih medija. Danas očinstvo u zrelim godinama više nikoga ne iznenađuje. No, takve vijesti ipak ne prolaze nezamijećeno, poput najnovije s britanskim komičarom Rowanom Atkinsonom koji će u 62. godini postati otac. Vijest je zanimljiva i zbog podatka da je majka trećeg djeteta Mr. Beana mlađa od njega 30 godina. Život Georgea Clooneya iz temelja se promijenio otkada je počeo mijenjati pelene i prati bočice, no glumac nimalo ne žali zbog toga.

– Nisam očekivao postati otac u 56. godini. Sada stalno čistim bljuvotine sa sebe. Nekoć su to bile moje, a sada su za to zaslužni blizanci – izjavio je Clooney nedavno. Još jedan veliki zavodnik, Hugh Grant, koji je vješto bježao od braka i roditeljstva, ipak je pokleknuo u 51. godini.

Prvo dijete, kćer Tabithu, dobio je u vezi s glumicom Tinglan Hong, a godinu dana nakon toga i drugo dijete, sina Johna s Annom Eberstein, s kojom je još u vezi. Clooneyev i Grantov kolega Steve Martin još je veći “rekorder” – prvi put postao je otac u 68. godini kada mu je supruga Ann Stringfield rodila kćer. Prije nego što je uspio proslaviti svoj 62. rođendan, redatelj i glumac Mel Gibson početkom ove godine postao je opet otac. Deveto dijete, sina Larsa Gerarda, dobio je s 35 godina mlađom Rosalind Ross.

Rocker Mick Jagger također je bogat djecom – osmo dijete dobio je u 73. godini sa sada već bivšom partnericom, balerinom Melanie Hamrick. I Hrvatska ima svoje tate veterane – pokojni redatelj Krsto Papić sa suprugom Jadrankom dobio je blizanke kada je navršio 70. Rocker Jurica Pađen, kako sam tvrdi u svojoj pjesmi “Dovela si me u red”, uspio se smiriti kada je upoznao 24 godine mlađu Anu Šuto i s njom zasnovao obitelj u 53. godini.

Iste godine postao je prvi put otac. Nakon sina Vite, rodila se i kći Mila. Njegov kolega Vlado Kalember prvo dijete dobio je u 52. godini, a roker Željko Bebek sina Zvonimira u kasnim 50-ima. Kći Katarina stigla mu je u 61. godini. 

VIDEO: Bile su najljepše glumice Hollywooda i onda su lice uništile botoksom

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije