Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova karijera

Slavni glumac želi biti 'life coach'

Foto: PA/Pixsell
1/5
02.02.2019.
u 08:30

Multitalentirani Idris Elba rekao je kako bi u budućnosti mogao ići u tom pravcu, a sugerirao je da bi mogao biti profesor ili učitelj.

On je nagrađivani glumac, ima liniju odjeće i People ga je proglasio najseksi muškarcem 2018. godine, a sada želi biti - life coach.
Multitalentirani Idris Elba rekao je kako bi u budućnosti mogao ići u tom pravcu, a sugerirao je da bi mogao biti profesor ili učitelj.

- Mislim da bih jednog dana, u poznim godinama, mogao završiti kao učitelj ili profesor kako bi ljudima dao priliku da uče od mene - rekao je u novoj kampanji za Squarespace.

- Možda bih bio 'life coach', ali bi moje seanse bile edukativne jer volim ljudima davati savjete - priznao je glumac.
Elba je rekao i kako su ga roditelji u svemu podržavali, te su mu rekli da sve može, zbog čega je danas toliko uspješan.

 

Ključne riječi

Komentara 1

US
UstaniAnte
12:26 02.02.2019.

Life coach iliti prevedeno na naški masonski usmjerivač šupljoglave raje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije