Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bila je teško bolesna

Slavni glumac shrvan je zbog smrti voljene sestre: Ona nije imala nikakve veze s ovim svijetom

Foto: profimedia
1/4
16.12.2021.
u 19:50

Tracy je starija sestra Benedicta Cumberbatcha koju je njihova majka glumica Wanda Ventham dobila u prvom braku s Jamesom Tabernacleom.

Britanski glumac Benedict Cumberbatch shrvan je zbog smrti voljene sestre koja je nedavno preminula.  Zvijezda "Sherlocka " kaže kako je njegova starija i sestra Tracy Peacock (62) izgubila sedmogodišnju bitku s bolešću.

- Umrla je od raka, borila se s njim sedam godina. Ona nije imala nikakve veze s ovim svijetom. Bila je drugačija i briljantna likovna umjetnica i iznimno je bila nadarena i radila je do zadnjeg dana - ispričao je glumac u intervju koji je nedavno dao. 
Tracy je Benedictova starija sestra koju je njihova majka glumica Wanda Ventham dobila u prvom braku s Jamesom Tabernacleom.
Kada se Wanda udala za Cumberbatchova oca, Timothyja Carltona, tinejdžerica Tracy ostala je s živjeti s majkom i često je pazila na mlađeg brata, a Benedict je jednom prilikom ispričao kako ga je sestra usred zime za kaznu ostavila na krovu i zaboravila na njega.

- Mislim, bilo je smiješno. Bila je u kuhinji s prijateljicama i odjednom je vidjela snijeg kako pada kroz prozor i tada se sjetila da me ostavila na krovu - prisjetio se i jedne zgode iz djetinjstva. Tracy je bila u braku i ima 34-godišnju kćer Emily, a Benedict je u braku s kazališnom redateljicom Sophie Hunter s kojom ima troje djece.

VIDEO Sanela i Edin su se zaručili u zadnjoj epizodi Braka na prvu, no stvari su se promijenile

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije