Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi nastavak popularnog filma

Slavni glumac izazvao jezu novom fotkom! Pratitelji komentirali njegovu nevjerojatna transformacija: 'Ovo je mučenje'

Joaquin Phoenic
Foto: DPA/PIXSELL
1/6
11.12.2022.
u 19:30

Na fotogorafiji se vidi Joaquin Phoenix, koji je i nagrađen Oscarom za ulogu Jokera, a koja je na prvi pogled izazvala jezu kod mnogih. Glumac na njoj pozira bez majice dok mu druga osoba brije bradu, a ono što je sve šokirala je mršavost glumca koji se ponovno podvrgnuo transformaciji za ovu ulogu.

Scenarist i redatelj filma Joker, Todd Phillips, počastio je svoje pratitelje na Instagramu fotografijom još jedne nevjerojatne transformacije glumca Joaquina Phoenixa koji ponavlja svoju ulogu. Na ovaj način Todd  je potvrdio dugoočekivanu vijest o novom nastavku filma. Na fotografiji se vidi Joaquin, koji je i nagrađen Oscarom za ulogu Jokera, a koja je na prvi pogled izazvala jezu kod mnogih. Glumac na njoj pozira bez majice dok mu druga osoba brije bradu, a ono što je sve šokirala je mršavost glumca koji se ponovno podvrgnuo transformaciji za ovu ulogu.

- Prvi dan, naš dečko- napisao je Todd uz objavu, a komentare su odmah okupirali oduševljeni fanovi.  "Jedva čekam", "O moj Bože", "Joaquin će ponovno razvaliti glumom", "Ovo je ozbiljno", "Wow", "Opet je tako mršav, to je mučenje", "Jadno njegovo tijelo, ovo mora biti teško", "Jezivo", pisali su.

Inače, Joker je postigao iznenađujući uspjeh na kino blagajnama, zaradivši 335,4 milijuna dolara u SAD-u i 1,074 milijarde dolara u svijetu, dok je snimljen sa skromnim budžetom od 55 milijuna dolara.

Phoenix je poznat kao jedan od majstora transformacije za filmske uloge koje mu nimalo teško padaju, no sada je svejedno ponovno sve uspio iznenaditi.

Svoj privatni život pokušava držati što dalje od javnosti, no o njegovoj vezi s kolegicom Rooney Marom od samih su početaka pisali brojni svjetski mediji. Par se zaručio u ljeto 2019. godine, a dvije godine ranije pojavili su se prvi put kao par u javnosti, i to na crvenom tepihu Filmskog festivala u Cannesu. 2020. godine dobili su prvo zajedničko dijete, a tu je vijest slučajno otkrio redatelj Victor Kossakovsky na filmskom festivalu u Zurichu.

VIDEO Ivana Knoll u Dohi je proslavila novi uspjeh: 'Hejteri kako će te sad spavati?'

Ključne riječi

Komentara 3

VO
Votum
20:24 11.12.2022.

Na stranu transformacija, lik je glumac i pol.

DU
Deleted user
20:33 11.12.2022.

Odličan glumac ! Njegov "Joker" mi je jedan od top filmova iz Batman porodice serija i filmova.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije