Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SNIMANJE U ZAGREBU

Slavni glumac došao u Sofru i sve iznenadio! Svi su se htjeli fotografirati s njim...

Samuel L. Jackson
Foto: Facebook
05.05.2019.
u 20:27

Vidno dobro raspoloženog glumca svi prisutni htjeli su fotografirati.

Hollywoodske zvijezde Salma Hayek i Samuel L. Jackson već danima borave u Zagrebu zbog snimanja scena filma "The Hitman's Wife Bodyguard".

Nakon što su neki dan dvoje slavnih glumaca razveselili jednu Zagrepčanku kojoj su baš ispred prozora snimali jednu od scena, danas je poznati glumac razveselio djelatnike i goste restorana Sofra na Radničkoj cesti u Zagrebu, pohvalio se na facebook profilu voditelj Sofre.

Vidno dobro raspoloženog glumca svi prisutni htjeli su fotografirati, a on je fotografiju za pamćenje napravio sa svim djelatnicima kuhinje koji će, ne sumnjamo, današnji dan još dugo pamtiti.

VIDEO Slavni glumci snimaju u Zagrebu

Ključne riječi

Komentara 16

HR
Hrabraja
21:52 05.05.2019.

Odlican restoran, za razliku od istoga na borovju gdje obavezno kontrolirajte racune i koliko ste stvarno popili

MA
malitrn
00:15 06.05.2019.

Ako chemica nešto hvali, to mora da je totalno smeće 😂😂😂😂!

PR
prajdali100
22:19 05.05.2019.

Čovjek je legenda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije