Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne gubi vrijeme

Slavna pjevačica u vezi je tek nekoliko dana, a već razmišlja o udaji za milijardera!

mariah carey
Foto: Instagram
1/5
24.06.2015.
u 12:50

Mariah već nekoliko dana uživa na luksuznoj jahti svog novog odabranika koja je trenutno usidrena na Capriju u Italiji. Par se upoznao prije mjesec i pol dana nakon Mariahina koncerta u Las Vegasu.

Samo nekoliko dana nakon što su svjetski mediji prenijeli vijest da Mariah Carey ljubi australskog milijardera Jamesa Packera izvori bliski pjevačici za TMZ  su izjavili da pjevačica već razmišlja o udaji.

-To je potpuna ludost.U vezi su tek nekoliko dana, a on joj je već rekao da ju hoće oženiti  radije prije nego kasnije- kazao je izvor.  Par se upoznao  prije mjesec i pol dana nakon Mariahina koncerta u Las Vegasu

Pjevačica s uspješnim australskim biznismenom, čije se bogatstvo procjenjuje na nekoliko milijardi dolara, trenutno odmara na njegovoj luksuznoj jahti u Italiji.S njima su na odmoru četverogodišnji blizanci Moroccan i Monroe koje je pjevačica dobila u braku s Nickom Cannonom.

Brak s Packerom za pjevačicu bi bio treći po redu, a ako do njega i dođe novopečeni par morat će pričekati da se Mariah i službeno razvede od  Cannona.

>>Brat strahuje za popularnu pjevačicu: Bojim se da bi mogla završiti kao Whitney Houston!

>>Glazbena diva retuširala se do neprepoznatljivosti, obožavatelji bijesni!

Komentara 1

Avatar maxist
maxist
10:13 26.06.2015.

ko iz oglasa ........u sjajnom omotu s vrpcom I cigla ide pod iphone......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije