Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uživa na odmoru

Slavna ljepotica skoro pa gola pozirala na luftiću pa obožavatelje bacila u trans: 'Volim se pošteno iznojiti'

Foto: Instagram
1/5
29.06.2020.
u 11:42

Jedna od posljednjih fotografija posebno je zagolicala maštu Bellinih obožavatelja jer na njoj manekenka pozira na velikom rozom luftiću u oskudnom izdanju.

Jedna od najuspješnijih manekenki današnjice Bella Hadid trenutno uživa na zasluženom odmoru. 23-godišnjakinja odmara u luksuznoj vili s bazenom u Los Angelesu, a idiličnim prizorima s odmora često se hvali na društvenim mrežama.

1/26

Ipak, jedna od posljednjih fotografija posebno je zagolicala maštu Bellinih obožavatelja jer na njoj manekenka pozira na velikom rozom luftiću u oskudnom izdanju. Na sebi ima tek minijaturne tange kako bi dobro osunčala svaki dio svoga tijela. Iako nije otkrila tko je sretnih iza fotoobjektiva njezini obožavatelji pretpostavljaju da je riječ o kanadskom glazbeniku The Weekendu s kojim je nedavno obnovila romansu. Zgodna Bella u nedavnom intervjuu otkrila je i tajnu svoje besprijekorne linije.

Foto: Instagram screenshot

Uvijek treniram barem dva sata. Probala sam i jogu, nevjerojatno je umirujuća, ali ja sam ipak  tip cure koja se voli pošteno iznojiti... Jedini čarobni sastojak za ostati u formi je naporan rad - izjavila je Bella koja danas zarađuje milijune zahvaljujući svom izgledu. Ipak, poznata manekenka u tinejdžerskim danima izgledala je nešto drugačije nego danas i ona tvrdi da su promjene na njenom licu rezultat odrastanja u što je teško povjerovati. Ona negira da je bila na estetskim zahvatima, ali fotografije od prije nekoliko godina i one novijeg datuma pokazuju kako je sigurno operirala nos.

Na fotografiji na kojoj je u društvu mame Yolande i njezinog tadašnjeg supruga Davida Fostera Bella ima 14 godina i vidljivo je kako je tada imala tanje usne i drugačiji nos. Stručnjaci za estetsku kirurgiju kažu kako je Bella osim operacije nosa koristila i botoks kako bi podigla luk obrve i da ga je koristila i na jagodicama lica kako bi bile izraženije i izduženije. Upravo zbog svih ovih karakteristika njezinog lica znanstvenici su prošle godine Belli dodijelili titulu najljepše žene na svijetu, baš zbog njenih crta lica.

Čak ju je i majka Yolanda branila i u svojim intervjuima je isticala kako njezine kćeri nisu koristile ni botoks ni filere jer znaju da ih je ona koristila i imala je problema i zato su njezine kćeri protivnice botoksa. Znanstvenici su objašnjavajući zašto su upravo Bellu izabrali za najljepšu ženi rekli kako ima savršene crte lice i njihov izračun pokazao je kako ima savršene proporcije.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar rubinet
rubinet
13:30 29.06.2020.

A je li odjenula badić pa legla na luftić?

Avatar Damating
Damating
12:37 29.06.2020.

Bela ciao

DU
Deleted user
12:26 29.06.2020.

neš ti ribe, moja je žena za ovu štracu pojam ljepote

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije