Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
radoholičarka

J. Lo slavi 50. rođendan: Iza nje su brojni uspjesi, ali i buran ljubavni život

Jennifer Lopez
Foto: Instagram/Jennifer Lopez
1/7
31.01.2019.
u 13:24

Pjevačica i glumica radi bez prestanka.

Jennifer Lopez, jedna od najpopularnijih glumica i pjevačica današnjice, već više od dva desetljeća ne silazi s vrhova top-lista, ali i top-lista gledanosti. Istinska zvijezda nedavno je dala intervju za Harper’s Bazaar u kojem je progovorila o svojoj karijeri, ali i problemima s kojima se susreće.

– Žene doživljavaju pravu revoluciju. Stvorile smo pravu oluju i dokazale da smo sposobne za velike stvari. Ne želim da mi itko govori kako ne mogu napraviti nešto što želim napraviti. Budite uvjereni da ću to napraviti – kazala je Lopez. Pjevačica i glumica, koja će ove godine proslaviti 50. rođendan, očvrsnula je praktički od ranog djetinjstva. Roditelji su joj Portorikanci, a ona je rođena i odrasla u Bronxu. U Bronxu je i završila fakultet, a već s 19 godina počela glumiti.

Odrasla je na mjuziklima, ali i break danceu na ulicama Bronxa, stoga ne čudi da je prvo dobivala plesačke uloge. Prvo smo je mogli vidjeti kao plesačicu u rap spotovima, a prva prava TV uloga bila joj je u komediji South Central. Na velikom planu vidjeli smo je već 1994. godine u filmu “Vlak pun love”, a svjetsku slavu doživjela je portretirajući tragično preminulu latino zvijezdu Selenu. Za tu ulogu osvojila je nekoliko nominacija i nagrada, uključujući Zlatni globus u kategoriji najbolja glumica u komediji ili mjuziklu.

Glazbena karijera Jennifer Lopez započela je albumom “On the 6”, koji je objavljen 1. lipnja 1999., i odmah se pokazao kao veliki uspjeh dospjevši na top 10 ljestvice albuma u SAD-u. Album je inspiriran podzemnom željeznicom 6 kojom se koristila kada je putovala na posao u Castle Hill. U glazbenoj karijeri nizala je uspjeh za uspjehom, a posebno valja izdvojiti 2001. godinu kada je s albumom “J. Lo” debitirala na prvom mjestu Billboardove ljestvice, a istovremeno je s filmom “Vjenčanje iz vedra neba” bila na prvom mjestu gledanosti.

GALERIJA I zakopčana do grla Jennifer pršti seksepilom

Jennifer Lopez
1/7

Zasad je jedina pjevačica kojoj je to uspjelo. Dosad je izdala 8 albuma, glumila u 30 filmova, pet sezona bila sudac u American Idolu, napisala bestseler, a njezin show “All I Have” u Las Vegasu zaradio je 100 milijuna dolara. Njena kompanija napravila je 29 hit parfema. Uza sve to, ima i buran privatni život.

Njen prvi brak s Kubancem Ojaniem Noaombila potrajao je samo godinu dana, od 1997. do 1998. Zatim je bila u vezi s reperom Seanom Puffyjem Combsom. Njen drugi brak bio je s Crisom Juddom, plesačem u videospotu za njezinu pjesmu “Love Don’t Cost a Thing”. I taj brak trajao je samo godinu dana. Ubrzo nakon razvoda od Judda, počela je hodati s Benom Affleckom. Javnosti su bili poznati imenom “Bennifer”.

Affleck joj je darovao 6-karatni dijamantni prsten vrijedan 1,2 milijuna dolara. Iako ga ja nazvala “onim pravim”, otkazala je vjenčanje 2003., samo nekoliko sati prije početka. S Marcom Anthonyjem bila je u braku od 2004. do 2014. Roditelji su 10-godišnjih blizanaca Maxa i Emme. Trenutačno je u vezi s bivši igračem bejzbola Alexom Rodriguezom.

– Ljudi me pitaju kako se stignem svime baviti? Zato što sam radoholičarka. Na kraju dana razmišljam samo o tome kako bih plesala, pjevala, glumila. Još ćete me dugo gledati – kazala je Lopez. A radoholičarku upravo u Cinestaru gledamo u novom filmu u kojem igra glavnu ulogu, romantičnoj komediji “Sad ili nikad”. Radnja filma prati Mayu (Lopez), trgovkinju, koja potpuno mijenja svoj način života i navike kako bi dokazala da titula i diploma nisu presudne ako želimo uspjeti u životu. Maya živi u Queensu i već 15 godina radi isti posao u supermarketu. Nakon što očekivanu promociju dodijele nekom drugom, uz pomoć falsificiranog životopisa i najbolje prijateljice Joan dobije uredski posao iz snova. Jedini je problem što o tom poslu ne zna apsolutno ništa, a mora i ozbiljno poraditi na svom stilu. Lopez u ovom filmu na najbolji način vraća romantičnu komediju na vrhove box-officea. Obavezno pogledajte!

Pogledajte i tko su najveće hrvatske zavodnice. 

Ključne riječi

Komentara 4

AD
adler77
15:52 31.01.2019.

50 uf... Dobra kao u cvjetu mladosti

TR
trabant7
07:45 01.02.2019.

Sa pajsera na pajser, tu nekaj ne štima u "centrali".

MU
mulag
15:45 31.01.2019.

Omg

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije