Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POMIŠLJALA NA NAJGORE

Slavna glumica progovorila o najtežim trenucima: operirali su je više od 15 puta, jedva se izvukla od depresije

AFI Fest - Opening Night Gala - LA
Foto: Collin Xavier/Image Press Agency ABACA
1/7
03.03.2022.
u 08:41

- Sada sam dobro. Zdravlje mi je stabilno. Doduše, jako dugo nisam napustila kuću ali sada je sve u redu, rekla je svojoj televizijskoj mami u podcastu, koja je svjedočila njenim najtežim trenucima na setu, kada joj je i pomagala. Hyland je rekla kako su joj neke godine snimanja kao u magli.

Glumica Sarah Hyland (31), domaćim gledateljima najpoznatija kao Haley Dunphy u seriji "Moderna obitelj", gostovala je u podcastu kod svoje kolegice i televizijske mame Julie Bowen, te govorila o snimanju serije. Objasnila je da je na snimanju ostavljala dojam distancirane djevojke zbog displazije bubrega, bolesti s kojom se bori od rođenja. Riječ je o stanju u kojem se bubrezi ne razvijaju u potpunosti. Imala je dvije transplantacije: prvu kada je imala 21 godinu, s očevim bubregom. Nakon što ju je tijelo odbacilo, imala je drugu transplantaciju, u dobi od 26 godina, kada je dobila bubreg svog mlađeg brata. Osim toga,  imala je više od 15 operacija. 

- Sada sam dobro. Zdravlje mi je stabilno. Doduše, jako dugo nisam napustila kuću ali sada je sve u redu, rekla je svojoj televizijskoj mami u podcastu, koja je svjedočila njenim najtežim trenucima na setu, kada joj je i pomagala. Hyland je rekla kako su joj neke godine snimanja kao u magli. 

- Nikad neću zaboraviti snimanje na vanjskoj lokaciji u Los Angelesu. Sunce je zašlo, bilo je hladno. Sarah je u skladu sa scenom nosila laganu suknju. Bila je ranjiva i tako mlada, tijekom pauze je stavila vruće obloge na bubrege. Trebali smo ponoviti pa sam došla do nje provjeriti kako se osjeća i imali snage? Ustala je poput robota i odradila svoj dio. Znali smo da joj nije lako, ali bi uvijek nekako isključila bol kad je bila riječ o poslu - rekla je Bowen. 

Nakon što joj je drugi put transplantiran bubreg Sarah je pala u depresiju, te se bojala što će se dogoditi ako tijelo odbaci i drugi bubreg. 

- Kad odrastaš sa zdravstvenim problemima i uvijek te boli, moraš naučiti kako imati debelu kožu, praviti se da si jači inače će te okolina doživljavati kao slabu, patetičnu i tužnu osobu. Ne želim od sebe raditi žrtvu. Ne sviđa mi se da me drugi vide kao žrtvu - rekla je Sarah, dodajući da je ponosna na sebe što je javno progovorila o svojoj depresiji kao i o tome što ju je dovelo u to stanje.
Hyland je u intervjuu progovorila i o medijskom pritisku da se javno raspravlja o njenom zdravlju, posebno u trenucima kada nije bila spremna. Prije prve transplantacije rekla je da je vizažistica novinarima otkrila njezino privatno zdravstveno stanje.  Kad joj je, zbog liječenja steroidima, lice bilo natečeno, morala je odgovarati na kritike da izgleda "debelo" i opovrgavati glasine da je trudna. Zbog svega što joj se dogodilo izvukla je pouku kako nikad ne treba odustati, a danas je, kazala je, sretnija nego ikad. 

VIDEO: Mia Dimšić i Damir Bačić govore o Dori i optužbama kako je pjesma Guilty Pleasure - plagijat

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije