Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sarah michelle gellar

Slavna glumica progovorila o borbi Shannen Doherty s karcinomom: 'Ona je stvarno ratnica'

Foto: IPA/PIXSELL
1/22
29.10.2023.
u 23:00

Glumica Sarah Michelle Gellar progovorila je o borbi svoje prijateljice i kolegice Shannen Doherty s teškom bolesti.

Glumica Sarah Michelle Gellar, zvijezda serije 'Buffy, ubojica vampira', progovorila je o borbi svoje kolegice i prijateljice Shannen Doherty s karcinomom. Shannen, najpoznatija po ulozi Brende u seriji Beverly Hills, karcinom dojke je dijagnosticiran 2015. godine, a godinu dana kasnije rekla je da joj se bolest proširila na limfne čvorove. U svibnju 2016. podvrgnula se mastektomiji. Godinu dana nakon bolest je ušla u remisiju, no već 2019. godine Shannen je doznala da joj se rak vratio, proširio i da je u četvrtom stadiju. U lipnju je otkrila da se rak proširio na mozak.

Njezina prijateljica i kolegica Sarah Michelle u jednom je intervjuu je komentirala njezinu borbu.

- Nevjerojatna je. Kad kažu ratnica, ona je stvarno ratnica. Ona živi svaki dan i bori se. Ima uspona i padova, ima dana koji su teži od drugih, a ima i dana koji su laki. Ona je sjajna - rekla je.

VEZANI ČLANCI

Podsjetimo, glumica se svojim pratiteljima na društvenim mrežama javila u lipnju kada je pokazala kako izgleda život s ovom teškom bolešću.

- 16. siječnja 2023. Kirurgija. Trebali su mi ukloniti tumor na mozgu i napraviti biopsiju. Pokušavala sam biti hrabra, ali sam se skamenila. Strah je bio velik. Plašili su me mogući loši ishodi, bojala sam se da više neću vidjeti mamu... Ovako može izgledati rak - napisala je glumica na društvenim mrežama.

Tjedan dana ranije pokazala je i kako se nosi s liječenjem.

- Moj strah je očit. Izuzetno sam klaustrofobična i mnogo toga sam prošla u životu.Sretna sam jer imam sjajne liječnike. Ali taj strah... Promjene... Vrijeme u koje to sve dolazi... Ovako rak može izgledati - kazala je. 

VIDEO Gile iz Električnog Orgazma: 'Mediji u Srbiji danas su manje neovisni nego u vrijeme Miloševića'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije